L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml - popis produktu

Sprej na vlasy L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml: Zafixujte svůj jedinečný účes s LOréal. Lak Fix Design vaše vlasy lokálně zafixuje a navíc jim dodá zářivý lesk. Sprej tak dokáže zdůraznit jednotlivé partie účesu a pozvednout ho o stupeň výše. Je ideální pro svatební účesy, drdoly, francouzské uzly a jiné výjimečné úpravy. Lak vaše vlasy zároveň chrání před poškozením a z vlasů ho velmi snadno vyčešete. S tímto sprejem naprosto jedinečným způsobem podtrhnete svůj finální vzhled. Stupeň fixace 5 vám zajistí dlouhotrvající účinek a o účes se nemusíte vůbec bát. Klíčové vlastnosti laku na vlasy LOréal Professionnel Art Fix Design, 200 mlLak dokáže vlasy lokálně fixovatSprej dodá vlasům zářivý leskLak je ideální pro tvorbu svatebních účesů, drdolů, francouzských uzlů a jinýchPřípravek chrání vlasy před poškozenímLak z vlasů velmi snadno vyčešeteStupeň fixace laku je 5Sprej dodá vlasům maximální a dlouhotrvající fixaciPoužití:Lak aplikujte na vlasy ve vzdálenosti 15 cm. Jemná mlha vlasy lehce navlhčí a umožní vám vlasy tvarovat.Složení:Aqua/Water, Alcohol Denat, Amp-acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Carbor, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Hydroxypropyl Guar, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Benzophenone-4, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Parfum/Fragrance

Produkt L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml patří do skupiny produktů Vlasové spreje od značky L´Oréal Professionnel, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml - parametry produktu

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml - historie ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml - další zajímavé produkty

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Design 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?