L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml

L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml

L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml - popis produktu

Kosmetická sada L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml:Sada pánské kosmetiky Men Expert Set obsahuje vyživující produkty se svěžím a velmi efektivním složením, které vás nezradí ani při vysokých teplotách a extrémní zátěži. V setu od LORÉAL PARIS najdete antiperspirant Men Expert Thermic Resist odolný až do 45 °C a sprchový gel, jenž pokožku zrelaxuje, vyživí a potěší vaše smysly. Pánská kosmetická sada LORÉAL PARIS Men Expert Set může být skvělým dárkem pro každého muže, který o sebe rád pečuje. Přípravky jsou vhodné pro všechny typy pleti.Klíčové vlastnosti pánské kosmetické sady LORÉAL PARIS Men Expert SetDárková sada obsahuje sprochový gel a antiperspirantĽORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist omezuje pocení a eliminuje vznik zápachuIdeální antiperspirant do extrémních podmínek je odolný až do 45 °C Sprchový gel LOréal Paris vaši pokožku zrelaxuje, vyživí a potěší vaše smyslyPřípravky z dárkové sady mají příjemnou svěží vůniVhodné pro všechny typy pletiLORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist Antiperspirant je ideální do extrémních podmínekS pánským antiperspirantem ĽORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist vás nevyvedou z míry extrémní teploty ani vysoká zátěž. Jedinečné složení dokáže odolat teplotám až 45 °C a poskytne vám tak dokonalou ochranu před potem a zápachem. Už se nemusíte vyvarovat náročnému fyzickému cvičení ani stresujícím situacím, s antiperspirantem Thermic Resist ve spreji dostanete pocení pod kontrolu a jediné, co z vás bude vyzařovat, bude mužná síla a šarm. Svěží vůně a vysoce efektivní složení činí z antiperspirantu ĽORÉAL perfektního společníka do posilovny, na túry i pracovní pohovory. Obsah balení: LORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist Antiperspirant 150 mlLORÉAL PARIS Men Expert Invincible Sport sprchový gel 300 ml

Tento produkt naleznete ve skupině Kosmetické sady, je v nabídce značky L´Oréal Paris v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml patří do skupiny produktů Tělová kosmetika - od značky L´Oréal Paris v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Tělová kosmetika, vyrábí jej značka L´Oréal Paris, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml - parametry produktu

L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml - historie ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml - další zajímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Men Expert Set 450 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?