Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK #204108

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK #204108

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK #204108

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 729 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK - popis produktu

Klávesnice Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK: Bezdrátová klávesnice Logitech K270 je ztělesněním jednoduchého a čistého designu. Její minimalistické zpracování vám umožní ušetřit prostor, ale zároveň zachovává všechny standardní klávesy v jejich běžné velikosti. Klávesnice Logitech K270 s bezdrátovou technologiePracujte a hrajte na více místech. Bezdrátové připojení klávesnice K270 prakticky eliminuje prodlevy, výpadky nebo rušení. V praxi oceníte i dosah až 10 metrů.Baterie s dlouhou životnostíPracujte s klávesnicí Logitech Wireless Keyboard K270 CZ/SK celé měsíce bez výměny baterií. Přepínač zap / vyp pomáhá šetřit baterii.Přijímač Logitech UnifyingTento miniaturní přijímač klávesnice Logitech K270 Wireless Keyboard zůstává v notebooku. Navíc umožňuje snadno připojit další kompatibilní bezdrátovou myš, klávesnici či numerickou klávesnici – bez potíží s několika přijímači USB. Baterie klávesnice Logitech K270 vydrží až 2 rokyBezdrátová klávesnice Logitech Wireless Keyboard K270 CZ/SK je ztělesněním jednoduchého a čistého designu. Minimalistické zpracování klávesnice K270 vám umožní ušetřit prostor, ale zároveň zachovává všechny standardní klávesy v jejich běžné velikosti. Logitech K270 s multimediálními klávesyKromě standardních tlačítek máte na klávesnici Logitech K270 Wireless Keyboard k dispozici také devět „horkých“ kláves pro pohodlné ovládání multimédií a internetu. A to vše s prémiovou kvalitou zpracování, jíž je společnost Logitech proslulá.

Produkt Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK #204108 patří do skupiny produktů Bezdrátové klávesnice, patří značce Logitech v nabídce e-shopu Alza.cz.

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK - parametry produktu

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK - historie ceny a dostupnosti

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK - další zajímavé produkty

Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK - jak nakoupit nejvýhodnější?