Loap Fiemme Cosmo modrý

Loap Fiemme Cosmo modrý

Loap Fiemme Cosmo modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 659 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Loap Fiemme Cosmo modrý - popis produktu

Spací pytel Loap Fiemme Cosmo modrý:Rádi byste vyjeli kempovat a potřebujete si pořídit novou výbavu? Pak by se vám mohl hodit spací pytel Loap Fiemme Cosmo modrý, ve kterém se na cestách budete cítit velmi komfortně. Byl speciálně upraven svým tvarem pro dětské tělo. Třísezónní spacák vám zajistí maximální pohodlí, protože jej můžete využít od jara až do podzimu. Teplota pro komfortní spaní je u spacáku Loap 4 °C. Bez problémů bude pasovat pro postavu o maximální výšce 150 cm. Spací pytel ve tvaru deky vám poslouží v nenáročných podmínkách. Jeho předností je i možnost volnějšího pohybu. Hlavní přednosti spacího pytle Loap Fiemme Cosmo modrý Loap Fiemme Cosmo modrý je navržený pro Výplň spacáku zajišťuje grade g6d Tvar spacáku Loap: dekový Tento model zapadá mezi třísezonní spacáky Maximální výška postavy: 150 cm Extrémní teplota: -8 °C

Produkt Loap Fiemme Cosmo modrý lze nalézt mezi produkty ve skupině Spací pytle, patří pod značku LOAP v nabídce e-shopu Alza.cz.

Loap Fiemme Cosmo modrý - parametry produktu

KategorieSpací pytle, Kempování
ZnačkaLOAP
E-shopAlza.cz

Loap Fiemme Cosmo modrý - historie ceny a dostupnosti

Loap Fiemme Cosmo modrý - další zajímavé produkty

Loap Fiemme Cosmo modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?