Grešík Bobkový list celý 10 g | | Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. | | Složení: List vavřínu 100 %. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Jeden z nepostradatelných druhů koření, který má v kuchyni
Petržel se skvělé hodí k dochucení polévek a brambor. | Složení: petržel zahradní. Bez glutamanu sodného
Koriandr uplatníte v thajské a jihoamerické kuchyni k dochucení omáček, ale taktéž do mletého masa. | Složení: koriandr setý. Bez glutamanu sodného
Pro pití v pylové sezóně. | Složení: violka trojbarevná nať, kopřiva nať, sléz list, proskurník kořen, líska list, nátržník kořen, řepík nať, sporýš nať, třezalka naťU citlivých osob možnost fotosenzibilizace.Pije se 1 - 2 x denně. Čaj je možné podávat dlouhodobě,
Libeček je bylina, která zvýrazní vaše polévky a omáčky. | Složení: libeček lékařský. Bez glutamanu sodného
Rozmarýn se skvělé hodí na pečenou drůbež, do omáček, pečených brambor, vepřovou pečeni. | Složení: list rozmarýnu . Bez glutamanu sodného
Kopr je vhodný především do koprové omáčky a kulajdy, ale taktéž najde uplatnění při zavařování zeleniny a v zelných salátech. | Složení: kopr vonný. Bez glutamanu sodného
Zelené bylinky bez soli na mořské i sladkovodní ryby.Složení: petržel list, cibule, kmín, rozmarýn, tymián, černý pepř
Směs bylinek s cibulkou vhodná do polévek a bílých omáček. | Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list. Bez glutamanu sodného
Vhodný pro normální funkci močových cest a ledvin. | Složení: bříza list, vřes nať, zlatobýl nať, truskavec nať, černý bez květ, brusinka list, libeček kořen, průtržník nať, přeslička naťPije se 1 - 2 x denně. Je možné pít dlouhodobě.Příprava nálevu: Jedna rovná
Grešík Koření grilovací byliny 40 g | | Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Paprika, pepř,