Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální

Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální

Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 895 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální - popis produktu

Prsten plný života a kouzla Posvátný strom života spojuje člověka s přírodou a její životodárnou silou. Strom života symbolizuje moudrost, poznání a duchovní růst. Jeho symbolika a estetická přitažlivost vzbudí pozornost vašeho okolí. Univerzální nastavitelná velikost. Maximální doporučená velikost je 60. Nejmenší možná doporučená velikost je 45. Na požádání upravíme dle Vašeho zadání.  Požadovanou velikost uveďte do poznámky k objednávce. Nadčasový design s trvalou přitažlivostí V květech a lístcích je 16 zelených kubických zirkonů s briliantovým brusem. Nadčasový design znamená, že význam a krása šperku zůstávají aktuální a nevyčerpatelné. Symbolika Stromu života je věčná a překonává módní trendy a sezónní kolekce. Prsten doplní snad všechny outfity, a to od jednoduchých a elegantních stylů až po klasické a profesionální styly pro formální příležitosti. Nastavitelná velikost je skvělá vlastnost pro dárek, protože si obdarovaná může prsten přizpůsobit tak, aby jí perfektně seděl. Flexibilita, odolnost a komfort Filigránsky zpracovaný prsten je z kvalitního sterlingového stříbra 925/1000 pokovovaného rhodiem, které mu dává zářivý a luxusní vzhled. Nastavitelný prsten je skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí užívat různé styly a nosit prsten na různých prstech. Náš výrazný a pozoruhodný prsten se dá vkusně kombinovat s různými dalšími šperky a módními doplňky. Šířka prstenu: 0,9 cm. Hmotnost přibližná: 2,414 g. Kubické zirkony - kvalitní, zářivé a dostupné Kubická zirkonie je kvalitní syntetický materiál. Výhodou je, že lidské oko prakticky nerozezná zirkon od diamantu. Zirkony jsou finančně dostupné a zároveň velmi krásné. Vysoká tvrdost a lesk zaručuje top kvalitu. Na Mohsově stupnici má tvrdost 8 - 8.5 přičemž pravé diamanty mají 10. Skvěle se s nimi pracuje a na rozdíl od diamantů je lze vyrobit prakticky v libovolné barevné variantě. Stříbro 925/1000 Kvalitní stříbro v garantované ryzosti 925/1000. Můžete jej znát jako sterlingové stříbro. Rhodiování šperku Rhodium je platinový kov, který šperku dodává lesk a chrání ho před černáním. Kvalita a zkušenost Jako registrovaný obchodník s drahými kovy kontrolujeme pečlivě každý šperk.

Produkt Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální lze nalézt mezi produkty ve skupině Prsteny -, patří značce Linda's Jewelry, v nabídce prodejce iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Stříbrné prsteny, patří značce Linda's Jewelry, naleznete ho u prodejce iOcel.cz.

Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální - parametry produktu

Barva Stříbrná/Zelená
Velikost Stříbrná/Zelená
KategoriePrsteny, Prsteny -, Stříbrné prsteny
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Stříbrný prsten Posvátný Strom Ag 925/1000 IPR071 Velikost: Univerzální - jak nakoupit nejvýhodnější?