Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 365 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200 - popis produktu

Visací stříbrné náušnice střední velikosti. Osázeny unikátně broušeným kubickým zirkonem a dalšími menšími zirkony v top kvalitě. Excelentní brus. Motiv včely jde s lidstvem již tisíce let a symbolizuje životní princip, ženství a v neposlední řadě také světské vlastnosti jako je řád, píle a oddanost. Kvalitní spojení stříbra 925/1000 a zirkon. Upraveno metodou oxidace pro dosažení 3D wow efektu. Kombinuje odstíny okrové. Propracovaný design pro náročné zákaznice. Originální zpracování a přístup k materiálu. Délka náušnice: 2,7 cm. Šířka včely: 0,5 (trup) až 1,9 cm (křídla). Bez zapínání s dostatečně dlouhým zakončením, takže vám jen tak nevypadnou. Pro jistotu ještě dodáváme silikonovou zarážku zdarma. Kvalitní stříbro 925/1000. Hmotnost přibližná: 5,396 g. (pár)  

Produkt Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200 patří do skupiny produktů Náušnice -, patří pod značku Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Stříbrné náušnice, patří pod značku Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Okrová
KategorieNáušnice -, Náušnice, Stříbrné náušnice
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Včelí Královna Visací IN200 - jak nakoupit nejvýhodnější?