Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 789 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280 - popis produktu

Jemná symetrie, nesmírný lesk Stříbrné visací náušnice Quadratic jsou elegantní šperky, které dodají vašemu outfitu sofistikovaný lesk a luxusní vzhled. Použili jsme nejkvalitnější sterlingové stříbro, které je odolné vůči opotřebení a korozi. Rhodiovou povrchovou úpravou jsme dodali stříbru intenzivní lesk a ochranu, která brání ztmavnutí kovu. Rhodiované stříbro má moderní a luxusní vzhled, který přispívá k eleganci a sofistikovanosti šperků. Náušnice jsou hypoalergenní, což znamená, že jsou vhodné pro ženy s citlivou pokožkou a alergiemi na některé kovy, jako je nikl. Quadratic - luxus pro vás Klíčem k úspěšnému spojení těchto náušnic s outfitem je vyvážení a harmonie. Pro večerní společenské akce dodají visací náušnice vašemu formálnímu outfitu sofistikovaný nádech. Skvěle padnou též k elegantnímu každodennímu kancelářskému oblečení a dodají vašemu outfitu ženský a dostatečně decentní vzhled. Náušnice jsou osázeny nejkvalitnějším AAA kubickým zirkonem. Čirá kubická zirkonie je populární alternativou ke skutečným diamantům v šperkařství a je cenově výrazně dostupnější. Dokonalá harmonie tvaru a lesku Bez zapínání, tudíž jsou velmi praktické, prostě nasadíte a jdete. Ke každému páru obdržíte silikonové zarážky zdarma, aby Vám náušnice hezky držely. Sedm čirých menších kulatých kubických zirkonů v pavé osazení na přední straně háčku. Náušnice jsou osazeny čtvercovým kubickým zirkonem: 0,58 x 0,58 cm. Délka náušnice včetně zirkonu: 1,7 cm. Hmotnost přibližná: 1,4 g (pár). Jedinečný brus čtvercové siluety Brus Asscher je oblíbený diamantový brus se čtvercovým tvarem. Zasazením do čtyř krapen si kámen udrží svůj jedinečný tvar a čtvercovou siluetu. Asscherův tvar se ve šperkařství objevil až v roce 1902, kdy byl vytvořen a patentován Josephem Asscherem, vlastníkem holandské diamantové společnosti. Asscherův tvar se vyznačuje obrovským leskem a vytváří fascinující optický klam známý jako tzv. „zrcadlový sál“. Asscherův tvar je jedním ze symbolů stylového a populárního hnutí Art Deco. Nejslavnější kámen s tímto brusem je diamant Cullinan na anglických korunovačních klenotech. Stříbro 925/1000 Kvalitní stříbro v garantované ryzosti 925/1000. Můžete jej znát jako sterlingové stříbro. Rhodiování šperku Rhodium je platinový kov, který šperku dodává lesk a chrání ho před černáním. Kvalita a zkušenost Jako registrovaný obchodník s drahými kovy pečlivě kontrolujeme každý šperk.

Tento produkt naleznete ve skupině Šperky -, patří značce Linda's Jewelry, v nabídce prodejce iOcel.cz.

Produkt Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280 patří do skupiny produktů Stříbrné šperky, patří značce Linda's Jewelry, naleznete ho u prodejce iOcel.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Náušnice -, patří pod značku Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280 - parametry produktu

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Quadratic Ag 925/1000 IN280 - jak nakoupit nejvýhodnější?