Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance  IN071

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance IN071

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance  IN071

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 579 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance IN071 - popis produktu

Elegance v každém detailu Naše náušnice jsou malá stříbrná elegance - elegantní doplněk pro každý den. Jsou trendy a chic. Prožívejte denně jemný luxus s našimi malými stříbrnými kruhy. Náušnice jsou vkusné a nadčasové šperky, které lze nosit s různými outfity a při různých příležitostech. Náušnice jsou romantickým dárkem pro romantické ženy a dívky. Něžná krása, která vydrží Elegantní malé kruhy, osázeny 8 čirými kubickými zirkony. Ty jsou ve vysoké kvalitě s briliantovým brusem, zajišťující nejvyšší brilanci, krásu a třpyt. Osm kamenů symbolizuje harmonii a rovnováhu v životě nebo ve vztazích, protože osmička má symetrický tvar. Praktické a lehké. Nebudou Vás tahat, takže jsou vhodné i pro děti. Zapínání kreole je velmi bezpečné a snadno se zapíná. Kvalitní sterlingové stříbro 925/1000 pokovováno rhodiem. Malé náušnice, velké kouzlo Náušnice jsou jemné, ale výrazné šperky. Dodají vašemu vzhledu šmrnc a eleganci. Harmonický vzhled vytvoří spolu s náhrdelníkem a náramkem s podobným motivem. Stříbrné hodinky a kabelka s chromovanými lesklými detaily doplní celkový elegantní dojem. Délka náušnice: 1 cm (Ø 0,9 cm). Šířka náušnice: 0,1 cm. Hmotnost přibližná: 1,241 g (pár). Kubické zirkony - kvalitní, zářivé a dostupné Kubická zirkonie (běžně nazývaná kubický zirkon) je často považována za etickou alternativu, protože jde o synteticky laboratorně vytvořený drahokam. Kubická zirkonie je vyráběna s vysokou kvalitou a konzistencí. To umožňuje dosáhnout přesného tvaru, barvy a čistoty kamenů. Kubická zirkonie je silná, krásná a cenově dostupná alternativa k mnoha drahým kamenům, zejména diamantům. Vysoká tvrdost a lesk zaručuje top kvalitu. Na Mohsově stupnici má tvrdost 8 - 8.5, přičemž pravé diamanty mají 10. Stříbro 925/1000 Kvalitní stříbro v garantované ryzosti 925/1000. Můžete jej znát jako sterlingové stříbro. Rhodiování šperku Rhodium je platinový kov, který šperku dodává lesk a chrání ho před černáním. Kvalita a zkušenost Jako registrovaný obchodník s drahými kovy pečlivě kontrolujeme každý šperk.

Tento produkt naleznete ve skupině Náušnice -, patří pod značku Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Produkt Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance IN071 patří do skupiny produktů Stříbrné náušnice, patří pod značku Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance IN071 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Čirá
Velikost Stříbrná/Čirá
KategorieNáušnice -, Náušnice, Stříbrné náušnice
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance IN071 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance IN071 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice Kruhy Malé Elegance IN071 - jak nakoupit nejvýhodnější?