Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401

Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401

Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 215 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401 - popis produktu

Náušnice na jedno ucho, čili single náušnice se prodává vždy jako kus. Minimalistický design. Doporučujeme vyhýbat se dlouhodobému namáčení ve vodě díky osazení kamínky. Matná černá si vás podmaní svou elegancí. Náušnice je oboustranná. Na jedné straně najdete čistou kovovou plochu - černý mat. Na druhé straně je bílé lůžko s ručně vsázenými krystaly. Skvělé je, že můžete náušnice nosit podle nálady, buď černá, či bílá. Černá symbolizuje konec, ale i začátek. Bílá je barvou čistoty, ale milují jí i perfekcionisté, jelikož je vlastně absolutním odstínem všech barev. Náušnice jsou lehounké a velmi pohodlně se nosí. Možné nosit a kombinovat s dalšími náušnicemi. Pěkně se hodí jak ke stříbru, tak i k oceli. Kvalitní a velmi tvrdá chirurgická ocel 316L vydrží dost. Jen dávejte pozor na poškrábání matného černého povrchu. Jedna náušnice se zašroubuje do druhé - bezpečné a praktické zapínání. Tomuto zapínání se říká náušnice na šroubek. Průměr shiny plochy: cca 0,6 cm. Hmotnost přibližná: 2 g.  

Produkt Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401 lze nalézt mezi produkty ve skupině Náušnice -, patří pod značku Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401 - parametry produktu

Barva Čirá/Bílá/Černá
KategorieNáušnice -, Náušnice
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Náušnice na jedno ucho BLK Shiny chirurgická ocel IN401 - jak nakoupit nejvýhodnější?