Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172

Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172

Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172 - popis produktu

Červený náramek Kabbalah proti uhranutí. Dominantním motivem je symbol nekonečna. Je to mocný symbol oddanosti, věrnosti a nekonečné lásky, která hoří navždy. Pro ještě větší brilanci je vykládán čirými kubickými zirkony. Kovové prvky jsou stříbřitě lesklé. Kabbalah náramky mají původ v židovské kultuře. Jedná se o ochranný talisman, který nás má chránit před zlými pohledy a negativní energií. Bývají častým dárkem milovaným osobám. Tradiční způsob nošení je na zápěstí levé ruky. Na našich kabbalah náramcích najdete posuvné kuličky, které vám pomohou se zapínáním. Materiál kovových prvků: Mosaz, obecný kov. Krabička na fotografii není součástí produktu. Slouží pouze jako dekorace. Náramek dodáváme v kvalitní papírové dárkové krabičce zdarma. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Nastavitelný druh zapínání, který lze libovolně roztahovat a stahovat. Je vhodný i pro širší zápěstí. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku, kdy se látka zpracuje do uzlů. Minimální obvod náramku: 16 cm. Vhodné pro zápěstí s minimálním obvodem 14 cm. Maximální obvod náramku: 26 cm. Vhodné pro zápěstí s maximálním obvodem 25 cm.  Velikost symbolu nekonečna: 22 x 7 mm. Hmotnost přibližná: 3,9 g.

Tento produkt se nachází v kategorii Náramky - od značky Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Produkt Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172 lze nalézt mezi produkty ve skupině Náramky se symboly, patří značce Linda's Jewelry, naleznete ho u prodejce iOcel.cz.

Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Čirá/Ocelová/Červená
KategorieNáramky, Náramky -, Náramky se symboly
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Kabbalah náramek Infinite SLR INR172 - jak nakoupit nejvýhodnější?