Lenovo V330-14IKB #4538140

Lenovo V330-14IKB #4538140

Lenovo V330-14IKB #4538140

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lenovo V330-14IKB - popis produktu

Notebooky Lenovo řady V330 představují snadno konfigurovatelné řešení pro každodenní firemní použití a své uplatnění najdou i v domácnostech. Jsou zabezpečené, spolehlivé a umožní vám pracovat produktivně. Předností řady jsou široké možnosti konfigurace dostupné v celé řadě variant, zahrnující zařízení se špičkovým výpočetním výkonem, flexibilní systém se dvěma úložišti, nebo cenově dostupný notebook pro běžnou práci a zábavu.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i5 8250U Kaby Lake R 1.60 GHz
Operační paměť 8 GB DDR4
Vnitřní úložiště 128 GB SSD
Grafická karta Intel UHD Graphics
Displej 14' LCD 1920 x 1080 - Matný
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení Wi-Fi, LAN
Rozhraní 2x USB 3.x, 2x USB-C, 1x HDMI, 1x VGA
Výbava čtečka paměťových karet, webkamera, bluetooth
Operační systém Windows 11 Pro (možnost instalace Windows 10*)
Barva Šedá

* Na tento produkt Vám můžeme nainstalovat Windows 10 (viz Související produkty / Software – přidejte si do nákupního košíku) a Vy kdykoliv v budoucnu můžete přejít na Windows 11 ZDARMA a jednoduše, bez ztráty dat.

Kvalitní konstrukce

Notebook Lenovo V330 vám nabídne odolnou konstrukci s propracovanými detaily. Byl pečlivě testován na spolehlivost a odolnost v extrémních podmínkách, při otřesech, vibracích a prošel také testy klávesnice, výdrže pantu, opotřebení panelu, operační teploty a tlaku. Je tak vhodný k využití ve firemním prostředí, ale nejen tam najde své uplatnění. Jeho kvalitní konstrukci mohou ocenit také například studenti a i v domácnosti perfektně splní vaše požadavky.

Dobře vybavený

Velký touchpad a ergonomická klávesnice vám poskytují nevídané pohodlí pří dlouhotrvající práci na počítači. Vybrané konfigurace jsou dostupné také s podsvícením klávesnice. Za samozřejmost lze považovat integraci rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1 a dokonce moderního USB Type-C. Nechybí technologie bezdrátového připojení WiFi ac a Bluetooth, kabelové Gigabit Ethernet ani rozhraní HDMI a VGA pro připojení externího zobrazovacího zařízení. K dispozici jsou také modely s čtečkou otisků prstů, firmware TPM 2.0 a podporou kabelového zámku Kensington. Na výběr máte opravdu dostatek nejrůznějších konfigurací.

Podmanivý zvuk a bezpečná komunikace

Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým poslech zpříjemní stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Audio, která zlepšuje dialogy, poskytuje detailně prokreslený zvuk a maximalizuje úroveň hlasitosti vašeho počítače. Zvukové podání je též čisté a srozumitelné i v případě VOIP komunikace, video konferencí i hraní her. Mezi další přednost patří fyzická závěrka kamery, která pomáhá ochránit vaše soukromí. Jednoduše použijte závěrku a přes kameru vás nikdo neuvidí.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Lenovo V330-14IKB - parametry produktu

KategorieNotebooky

Lenovo V330-14IKB - historie ceny a dostupnosti

Lenovo V330-14IKB - další zajímavé produkty

Lenovo V330-14IKB - jak nakoupit nejvýhodnější?