Lenovo V320-17IKB

Lenovo V320-17IKB

Lenovo V320-17IKB

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lenovo V320-17IKB - popis produktu

Notebooky Lenovo řady V320 představují snadno konfigurovatelné řešení pro každodenní firemní použití a své uplatnění najdou i v domácnostech. Předností řady jsou široké možnosti konfigurace v celé řadě variant provedení, zahrnující zařízení se špičkovým výpočetním výkonem, flexibilní systém se dvěma úložišti, nebo cenově dostupný notebook pro běžnou práci a zábavu. Nechybí ji ani možnosti zabezpečení.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i3 7020U Kaby Lake 2.30 GHz
Operační paměť 8 GB
Vnitřní úložiště 256 GB SSD
Grafická karta Intel HD Graphics 620
Displej 17,3' LCD 1920 x 1080 - Matný
Optická mechanika DVD-RW
Síťové připojení Wi-Fi, LAN
Rozhraní 3x USB 3.x, 1x HDMI
Výbava čtečka paměťových karet, numerická klávesnice, webkamera, bluetooth
Operační systém Windows 10 Pro (možnost instalace Windows 11*)
Barva Stříbrná
Jste nekonvenční, tak proč by nemohl být váš notebook?

Víme, že práce zřídkakdy zahrnuje 8 hodin sezení na jednom místě. Místo toho pravděpodobně běháte tam a zpět, máte schůzky v kanceláři, v kavárně nebo online. Buďte produktivní, když čekáte na začátek fotbalového utkání vašeho dítěte nebo u zubaře v čekárně. Spolupracuje na prezentaci během oběda. Dokonce si užijte používání notebooku doma na gauči. Proto má model Lenovo V320 odolný pant ze zinkové slitiny, který je navržen tak, aby vydržel nejméně 30 000 otvírání/zavírání notebooku. To znamená, že můžete otevírat a zavírat svůj notebook více než 16krát denně, každý den po dobu delší než 5 let. To je spolehlivost, kterou potřebujete!

Pracujte lépe a více se bavte
  • Díky širokoúhlému 17“ IPS displeji s antireflexní technologií a rozlišením až HD/FHD si vychutnáte bohaté zobrazení, ať už děláte cokoliv. Buďte kreativní. Sledujte film. Dokončete svou práci. Displej je otočný o 180°, takže je snadné jej sdílet a spolupracovat s kolegy díky pohodlnému použití notebooku tak, jak zrovna potřebujete.
  • Ergonomická klávesnice na 17“ V720 byla navržena pro vaše pohodlí a přesné psaní. Plnohodnotná klávesnice má numerické klávesy, takže můžete procházet úkoly pomocí tabulek a analytických nástrojů. Navíc je s touchpadem snadnější být produktivní, ať už jste kdekoliv. Nepotřebujete myš.
  • Ať už jste na schůzce s důležitým klientem nebo kolegy z celého světa, V320 vám umožní skvělé videokonference. Stereo reproduktory s technologií Dolby® Audio™ přinášejí bohatý zvuk (který je skvělý také při poslechu hudby a sledování filmů). Zvolte HD webkameru, která zaručuje krásné a ostré zobrazení, takže budete mít pocit, že jste ve stejné místnosti s tím, s kým mluvíte přes videohovor.

Nebojte se zlodějů
  • My víme, jak jsou pro vás data důležitá Proto disponuje V320 integrovaným firmwarem Trusted Platform Module (TPM), který funguje v kombinaci s Windows 10 ProBitlocker. Dohromady šifrují všechna vaše data i hesla. Navíc má tento notebook slot pro zámek Kensington, takže můžete snadno fyzicky zabezpečit počítač se zámkem kabelu.
  • S volitelnou integrovanou čtečkou otisku prstu už si nikdy nebudete muset pamatovat heslo! Jednoduše se dotkněte snímače otisku prstu pro přihlášení nebo použijte software rozpoznání tváře na klávesnici Windows Hello a automaticky se přihlaste. Už se nemusíte starat o zapamatování hesla.

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Lenovo V320-17IKB - parametry produktu

Lenovo V320-17IKB - historie ceny a dostupnosti

Lenovo V320-17IKB - další zajímavé produkty

Lenovo V320-17IKB - jak nakoupit nejvýhodnější?