Lenovo ThinkPad T490s #4656184

Lenovo ThinkPad T490s #4656184

Lenovo ThinkPad T490s #4656184

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lenovo ThinkPad T490s - popis produktu

Se snadnou přenosností a vysokým výkonem je ThinkPad T490s náš nejlepší model z řady T. Tenké rámečky mají za výsledek modernější design a větší displej. A celá škála možností obrazovky zahrnuje také WQHD s Dolby Vision®.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i5 8265U Whiskey Lake 1.60 GHz
Operační paměť 8 GB DDR4
Vnitřní úložiště 256 GB SSD
Grafická karta Intel UHD Graphics 620
Displej 14' LCD 1920 x 1080 - Matný
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení Wi-Fi, LAN
Rozhraní 2x USB 3.x, 1x USB-C, 1x HDMI
Výbava čtečka paměťových karet, webkamera, bluetooth, dokovací konektor
Operační systém Windows 11 Pro (možnost instalace Windows 10*)
Barva Černá

* Na tento produkt Vám můžeme nainstalovat Windows 10 (viz Související produkty / Software – přidejte si do nákupního košíku) a Vy kdykoliv v budoucnu můžete přejít na Windows 11 ZDARMA a jednoduše, bez ztráty dat.

Oslňte sebe i ostatní

Zvolte úsporný displej s rozlišením FHD nebo si vybere dotykovou FHD obrazovku. Pro ještě větší detaily, vyšší jas a úžasnou kvalitou barev je na WQHD panelu dostupná technologie Dolby Vision® HDR. Ať už zvolíte jakýkoliv displej, všechny disponují novým designem rámečků.

Stačí vydat příkaz

S asistentkou Cortana Premium můžete říkat příkazy vašemu T490s celé místnosti. Integrované dálkové mikrofony zajišťují, že budou vaše příkazy vyslyšeny. Probuďte zařízení jednoduchou frází. Rychle a snadno najdete soubory a události v kalendáři. Takže řekněte, co potřebujete a zároveň zvyšte svou produktivitu.

Maximální odolnost

Stejně jako všechna zařízení ThinkPad, i T490s testujeme dle 12 armádních norem a provádíme více než 200 kontrol kvality, které zajišťují funkčnost těchto produktů i v extrémních podmínkách. Díky tomu se můžete spolehnout, že tento notebook zvládne všechny překážky, které vám život postaví do cesty – od arktické divočiny přes pouštní písečné bouře, od stavu beztíže až po potřísnění tekutinou a pády.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Lenovo ThinkPad T490s - parametry produktu

KategorieNotebooky

Lenovo ThinkPad T490s - historie ceny a dostupnosti

Lenovo ThinkPad T490s - další zajímavé produkty

Lenovo ThinkPad T490s - jak nakoupit nejvýhodnější?