LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W

LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W

LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W - popis produktu

Ruční žehlící napařovač oděvůTento ruční žehlící napařovač na oděv je skvělý pro použití na jemné tkaniny, obtížně žehlitelné oblasti a pro osvěžení jakéhokoli oděvu nebo čalounění – látka se nespálí. Bezpečné použítí na všechny druhy žehlitelných látek a oděvů. Napařovací destičku lze bezpečně přitisknout k jakékoli tkanině bez rizika spálení, což je skvělým řešením pro jemné látky, jako je například hedvábí. Horká pára proniká tkaninou materiálu a zjemňuje jej, což snižuje záhyby bez poškození oblečení! Funguje to i při čištění visících záclon a závěsů. Vysoká teplota páry vám také umožní zbavit se zaschlých skvrn a plísní bez použití detergentů a jiných chemikálií!Zařízení se rychle zahřívá a je téměř okamžitě připraveno k práci, přičemž je zcela bezpečné pro oblečení i uživatele. Má vestavěný termostat a kontrolní diodu. Je vybaven ochranou proti přehřátí, účinnou parní tryskou se 7 otvory a pouzdrem, které minimalizuje zbytečné tepelné ztráty. Díky své mobilitě umožňuje žehlení v jakékoli poloze! Sklopná rukojeť usnadňuje přenášení zařízení na cestách! Specifikace:     Materiál: plast     Napájení: 230V 50Hz (ze sítě)     Jmenovitý výkon: 1300 W     Parní hlava z nerezové oceli.     7 vysoce výkonných parních trysek!     Skládací design zvyšuje mobilitu!     Vestavěná signalizační dioda a termostat!     Krátká zahřívací doba!     Další kryty pro jemné a silné tkaniny!     Maximální výstupní teplota páry: 98 stupňů Celsia     Vyjímatelná nádrž na vodu: 120 ml     Délka napájecího kabelu: 165 cm     Rozměry (složené): 15 cm     Rozměry (rozložené): 25 cm     bílá barva

Produkt LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W patří do skupiny produktů Napařovače oděvů od značky LED21 v nabídce e-shopu SMDledzarovky.cz.

LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W - parametry produktu

VýrobceLED21
KategorieNapařovače oděvů
ZnačkaLED21
E-shopSMDledzarovky.cz

LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W - historie ceny a dostupnosti

LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W - další zajímavé produkty

LED21 Ruční žehlící napařovač oděvů, 1300 W - jak nakoupit nejvýhodnější?