LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem #2071176

LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem #2071176

LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem #2071176

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem - popis produktu

Výstražný trojúhelník LED, buďte více chráněni při dopravní nehodě !!!  Velmi výkonné LED COB - celkový výkon 2500 lm    Kapacita baterie 6400 mAh    Solární nabíjení nebo pomocí 5V nabíječky USB    Funkce POWER BANK    Vyrobeno z vysoce kvalitního a odolného ABS    Rukojeť pro přenášení nebo položení trojúhelníku na zem4 varianty vyzařování světla:    Bílé světlo, osvětlující: 100% - 1700 lm    Bílé světlo, osvětlující: 50% - 850 lm    Červené světlo, nouzové: nepřetržité - 800 lm    Červené nouzové světlo: blikající - 800 lmVýstražný trojúhelník je základní součástí výbavy každého motorového vozidla.Funkce POWER BANK a solární nabíjeníDošlo vám na cestách, při kempování nebo v jiné situaci baterie? Trojúhelník má přídavný konektor, který vám dodá energii, když ji potřebujete!A co víc, pokud se baterie v trojúhelníku vybije, můžete ji nabít pomocí solárního panelu!Jedná se o kompletní řešení pro lidi, kteří rádi cestují autem nebo obytným vozem a zároveň chtějí zůstat v kontaktu se světem.Trojúhelník zabírá ve voze velmi málo místa. Výhodou výrobku je, že se velmi snadno a rychle rozkládá. Z velké vzdálenosti informuje protijedoucí řidiče o blížící se poruše nebo nehodě.Specifikace výrobku:    Zdroj světla: 3 výkonné LED COB + 36 LED SMD.    Světelný výkon: 2500 lm (1700 lm + 800 lm)    4 varianty vyzařování světla - ovladatelné tlačítkem    Provozní doba: přibližně 5 hodin    Doba nabíjení přes port USB: 4 hodiny    Doba solárního nabíjení: přibližně 15 hodin    Rozměry: 27 cm x 25 cm x 4 cm    Materiál konstrukce: ABSPort micro-USB slouží k nabíjení trojúhelníkuPort USB slouží jako výstup pro Power Bank

Produkt LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem #2071176 patří do skupiny produktů LED panely od značky LED21, naleznete jej v e-shopu SMDledzarovky.cz.

LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem - parametry produktu

VýrobceLED21
KategorieLED panely, Powerbanky
ZnačkaLED21
E-shopSMDledzarovky.cz

LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem - historie ceny a dostupnosti

LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem - další zajímavé produkty

LED21 Multifunkční svítilna - výstražný trojúhelník 3x LED s powerbankou a solárním panelem - jak nakoupit nejvýhodnější?