LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá

LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá

LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá - popis produktu

Světlo do kuchyňské linky je nezbytné pro pohodlné a snadné vaření. Podlinkové LED svítidlo o šířce 55 cm lze snadno připevnit pod jakoukoli skříňku a Vaše pracovní plocha v kuchyni bude krásně osvětlena. Lampu lze zapínat a vypínat pomocí klasického vestavěného vypínače, který je vždy po ruce. Nadčasový vzhled v titanové barvě lehce zapadne do různých stylů zařízení.

Tento produkt se nachází v kategorii LED svítidla, vyrábí jej značka ASKO - NÁBYTEK, v barevné verzi bílá, materiálové provedení je Plast, v nabídce prodejce Asko-nabytek.cz.

Produkt LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině LED osvětlení od značky ASKO - NÁBYTEK, v barvě bílá, je vyroben z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kuchyňské linky, patří pod značku ASKO - NÁBYTEK, barevná verze je bílá, materiálové složení Plast, v nabídce prodejce Asko-nabytek.cz.

LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá - parametry produktu

LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá - historie ceny a dostupnosti

LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá - další zajímavé produkty

LED osvětlení kuchyňské linky Alino 55 cm, titanová šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?