Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS

Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS

Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS - popis produktu

BELA dámské vlněné triko s dlouhým rukávem, 230g . Nezapáchá ani při dlouhodobém nošení. Je vhodné pro všechny sportovní aktivity i běžné nošení. Pocit sucha i při té nejnáročnější aktivitě. Vysoký komfort díky vynikajícímu odvodu vlhkosti. Ploché švy a perfektní zpracování úpletu zajišťuje ideální pohyblivost. Hodí se jako první vrstva v zimě nebo běžné nošení. Je lehké, prodyšné a funkční. MATERIÁL: 100% merino vlna 18 MC Pro výrobu tohoto oděvu byl použit velmi kvalitní a příjemný materiál WOOLSENS LIGHT – 100% merino vlna, super fine, 18 mikronů - s gramáží 230 g. Jedná se o hladký jemný úplet a výrobky z něho ušité se hodí jako základní vrstva přímo na tělo, případně jako jediná vrstva v letním období. Materiál vyniká příjemným omakem a je velmi prodyšný a příjemný. Použití je téměř ve všech sportovních aktivitách, včetně vodních sportů jako je kanoistika nebo potápění v neoprenech. Materiál: 230g Merino vlna 18MC Určení: Dámské Roční období: podzim/zima Hlavní důvody proč zvolit vlněné funkční prádlo Merino: 100% přírodní materiál vysoká prodyšnost maximální komfort díky vynikajícímu odvodu vlhkosti super jemná merino vlna, která neškrábe a nesvědí skvělá tepelná izolace díky mnoha drobným vzduchovým kapsám mezi vlákny ploché švy pro vysoký komfort přírodní vlněné vlákno má lepší ohnivzdornost než syntetické perfektní zpracování úpletu a vysoká elastičnost Vyberte si i Vy to nejlepší z naší přírody a využijte skvělých vlastností vlněných materiálů bez pocitu škrábání nebo kousání!

Produkt Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS patří do skupiny produktů Dámské mikiny od značky Lasting, naleznete ho u prodejce BushcraftShop.cz.

Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS - parametry produktu

Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS - historie ceny a dostupnosti

Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS - další zajímavé produkty

Lasting Dámská vlněná Merino mikina BELA 230g - hořčicová Velikost: XS - jak nakoupit nejvýhodnější?