Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l

Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l

Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 143 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l - popis produktu

Čaj z pytlíku má tu výhodu, že ho zvládnete připravit raz dva. Co do chuti se však nemůže měřit s kvalitním sypaným čajem, o neekologickém způsobu zabalení nemluvě. S konvicí frenchpress francouzské značky Lamart není nutné dělat kompromis mezi chutí a časovou nenáročností. Navíc v ní připravíte i vynikající filtrovanou kávu. Nemusíte být nesví z toho, že je tělo konvice skleněné – jedná se o kvalitní varné sklo, které můžete vystavit vysokým teplotám. I ty nejmenší lístky čaje a nejdrobnější zrnka mleté kávy přefiltrujete pomocí jemného nerezového sítka, stačí jen stlačit píst. O pohodlnou manipulaci při přelévání hotového nápoje se postará madlo vyrobené z odolného plastu. V konvici zvládnete připravit až 1 l čaje nebo kávy. Na tento kousek navíc od výrobce dostanete tříletou garanci.

SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU
  • konvice frenchpress značky Lamart 1 l 
  • vhodná na přípravu filtrované kávy nebo sypaného čaje
  • varné sklo odolné proti vysokým teplotám
  • madlo konvice je vyrobeno z odolného plastu.
  • nerezové stlačovací sítko pro čaje a mletou kávu.
  • 3letá garance užitných vlastností konvice
  • barevná kartonová krabička

French press LAMART LT7048 PRESS, 1 l:Dopřejete si doma rádi dobrý čaj nebo kávu? V tom případě se vám bude hodit french press Lamart. Ten vám poslouží k přípravě vašeho oblíbeného nápoje o objemu až 1000 ml. Jeho značnou předností je možnost umývání v myčce. Nemusíte se tedy zdržovat ručním mytím. Materiálem tohoto french pressu Lamart je sklo a plast. Jeho hmotnost dosahuje 0,43 kg. Frenchpress je jednoduché zařízení na přípravu kávy a jiných nápojů za pomoci posuvného sítka. Populární se stal díky možnost nejrychlejší a přesto pohodlné přípravě kvalitní kávy v pohodlí domácnosti. Klíčové vlastnosti french pressu LAMART LT7048 PRESS, 1 l French press se osvědčí v domácnosti každého milovníka kávy Jeho objem odpovídá 1000 ml French press Lamart lze mýt v myčce na nádobí Konstrukcí french pressu je sklo a plast Přijde vhod při přípravě filtrované kávy a různých druhů čaje Mezi výhody patří rychlá příprava a nízká pořizovací cena Káva připravená v french pressu neztratí při přípravě kvalitu

French Press vás nadchne nejen ladným designem, ale především prvotřídním zpracováním. Konvice typu French Press je vybavená odnímatelným filtračním pístem jeho stlačením dochází k oddělení kávové nebo čajové sedliny a z konvice pak naléváte pouze čistý nápoj. Velmi oblíbený a moderní způsob přípravy kávy nebo sypaného, bylinkového i ovocného čaje.Konvička je vyrobená ze žáruvzdorného borosilikátového skla a nemusíte se v žádném případě bát nalít do ní horkou vodu. Nerezové prvky jsou z oceli ve vysoké kvalitě 18/10. Silikonový odnímatelný protiskluzový podstavec zajistí bezpečnost během používání. Konvice je plně rozložitelná na jednotlivé díly, což vám usnadní její čištění.

Tento produkt se nachází v kategorii Černé čaje, vyrábí jej značka Lamart, barevná verze je černá, materiálové provedení je Plast, v nabídce prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz, SklenenyShop.cz, 4home.cz.

Produkt Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Automatická espressa, je v nabídce značky Lamart, barevná varianta je černá, materiál je Plast, v nabídce prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz, SklenenyShop.cz, 4home.cz.

Produkt Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l popisuje EAN kód 8590669282357.

Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l - parametry produktu

Výška210 mm
Hloubka100 mm
Šířka140 mm
Objem1000 ml
Materiálvarné sklo
Materiálplast
KategoriePláště, Kávovary, Černé čaje, Automatická espressa
ZnačkaLamart
Barvačerná
MateriálPlast
E-shopAlza.cz, Tonerpartner.cz, SklenenyShop.cz, 4home.cz
EAN8590669282357

Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l - historie ceny a dostupnosti

Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l - další zajímavé produkty

Lamart LT7048 konvice na čaj a kávu Press, 1 l - jak nakoupit nejvýhodnější?