Nejnižší cena za posledních 45 dní: 44 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g Želírovací cukr je vhodný pro diabetiky a je přirozeně bez lepku. Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou. Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce. Snadno si připravíte lahodné domácí marmelády a džemy. Složení: fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5–7 minut povaříme a odstavíme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním. Nyní znovu za stálého míchání 3–5 minut povaříme. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru. Želírující přípravek, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce. Ideálně pro hodně sladké ovoce.
Produkt Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g #1158331 má EAN kód 8594009162460.
Kategorie | Sladidla |
EAN | 8594009162460 |
Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g | | Želírovací cukr je vhodný pro diabetiky a je přirozeně bez lepku. | | Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou. Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce. | | Snadno si připravíte lahodné domácí
Labeta Želírovací cukr třtinový 250 g | | Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou. Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce. | | Snadno si připravíte lahodné domácí marmelády a džemy. | | Složení: cukr třtinový, želírující látky
Labeta Želírovací cukr 4:1 250 g | | Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce, nezapomeňte si z něj připravit i pár skleniček chutného džemu. Možná ne pár, ale raději více
Labeta Želírovací cukr na jahody 425 g | | Víte, jaký je jeden z nejoblíbenějších druhů ovoce? Tipovali jste jahody? Správně! Jahody milují děti i dospělí. Nejlepší jsou samozřejmě čerstvé. Pokud však dojdou, neexistuje lepší džem, než právě ten jahodový. Proto si
Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g | | Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či zkusit kombinaci hrušek a ostružin?
Labeta Želírovací cukr 3:1 500 g | | Patříte k milovníkům palačinek či lahodného perníku? V tom případě by ve vaší spíži neměly chybět skleničky s ovocnými džemy. A protože není nic lepšího, než vlastnoručně připravený džem, máme pro vás želírovací cukr 3:1. Díky
Labeta Želírovací cukr 3:1 BIO 340 g | | Patříte k milovníkům palačinek či lahodného perníku? V tom případě by ve vaší spíži neměly chybět skleničky s ovocnými džemy. A protože není nic lepšího, než vlastnoručně připravený džem, máme pro vás želírovací cukr 3:1 v
Labeta Skořicový cukr 20 g | | Víte, které koření rozděluje společnost na ty, kdo jej miluji, a na ty, kteří jej nemohou ani cítit? Překvapivě je jím aromatická a lehce ostrá skořice. Umíte si ale představit jablečný závin bez špetky skořice či svařené víno, u kterého by
Sladidlo Allnature Xylitol 250 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Xylitol Allnature250 g Xylitol Allnature představuje
Sense Coco Kokosový cukr 250 g BIO | | Nerafinovaný kokosový cukr představuje pro tělo příznivější formu sladidla než je rafinovaný řepný nebo třtinový cukr, který je zbaven všech živin. | | Glykemický index kokosového cukru se ve srovnání s řepným cukrem pohybuje o něco níže
Sandwich sušenky plněné čokoládovým krémem bez přidaného cukru | Gullón No Sugar Added sušenky jsou bez přídavku cukru. Obsahují přirozeně se vyskytující cukry. Můžete je začlenit do svého vyváženého stravování a dopřát si něco sladkého. Mají výbornou
Sulá Bonbóny bez cukru fruit mix 44 g | | Skvělé ovocné bonbóny v krabičce. | | Složení: Náhradní sladidlo (isomalt), regulátor kyselosti (kyselina mléčná, mléčnan sodný), aromata konćentrované ovocné šťávy (citrón, černý rybíz, pomeranč), přírodní barviva (koncentrát
Cukr Allnature Kokosový BIO 250 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Kokosový cukr AllnatureBIO, 250 g Kokosový cukr
Labeta JamFix 25 g | | Pokud se chystáte na zavaření ovoce, ideálně toho kyselejšího, doporučujeme JamFix, který má dobré složení. Želírovací pektin, se kterým zavaříte a 1 kg ovoce. | | 1 balení vystačí na 0,5 kg cukru. | | Složení: cukr, želírující látka: pektiny, kyselina:
Labeta Pektin ovocný 20 g | | Ovocný pektin vystačí až na 1 kg ovoce. Obsahuje pouze citrusový pektin a je ideální spíše pro kyselejší ovoce. | | Pektin se používá k zahuštění marmelád či džemů. | | Složení: želírující látka: citrusový pektin | | Návod na
Labeta Želírfix s ovocným cukrem 1:1 20 g | | Trápí vás cukrovka, ale vy sladké přímo zbožňujete? Nevěšte hlavu. Díky Želírfixu s ovocným cukrem, který je vhodný i pro diabetiky, můžete mít domácí ovocné DIA džemy kdykoliv po ruce. Stačí když si vyberete ovoce či rovnou
Labeta Naklíčená semínka - směs BIO 250 g | | Směs naklíčených semínek je ideální kombinací jejich vlastností. Pohanka obsahuje kvalitní proteiny s velmi dobrou skladbou aminokyselin a je velice bohatá zvláště na pomalu stravitelné sacharidy (nízký glykemický index)
Labeta Náplň maková směs 250 g | | Zbylo vám ještě těsto na závin, ale po jablkách se bohužel již slehla zem? Sáhněte po směsi makové náplně, kterou máte připravenou za pár minut, a proto nemusíte ani vypínat troubu. Jakmile makovou náplň, která je silně návyková,
Celozrnné sušenky bez cukru | Všechny sušenky Gullón bez cukru mají výbornou chuť a jsou skutečně skvělou volbou. Můžete je začlenit do své vyvážené stravy. Jsou ideální pro ty, kteří chtějí jednoduše snížit příjem cukru a dopřát si něco sladkého. Skvěle se hodí ke
BIO želírovací třtinový cukr moučkový (3:1) | Rychle, snadno a chutně. Takhle jednoduše můžete mít připravenou marmeládu nebo džem. Na přípravu vám stačí jen bohaté přebytky ovocné sklizně a želírovací třtinový moučkový cukr. Ten obsahuje mimo jiné pektin a kyselinu
BIO želírovací třtinový cukr moučkový (3:1) | Rychle, snadno a chutně. Takhle jednoduše můžete mít připravenou marmeládu nebo džem. Na přípravu vám stačí jen bohaté přebytky ovocné sklizně a želírovací třtinový moučkový cukr. Ten obsahuje mimo jiné pektin a kyselinu
BIO kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
GRIZLY Cukr krupice 2000 g | | Vlastnosti a výhody: Kvalitní bílý cukr je základním druhem sladidla. Ten náš je vyrobený z české cukrové řepy a jedná se o sypkou směs krystalků v lesklé bílé barvě. Cukr krupice a cukr krystal se od sebe liší pouze zrnitostí, krupice je