La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery

La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery

La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery - popis produktu

Trekové boty La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery :La Sportiva TX5 GTX Women’sBoty La Sportiva TX5 GTX Women’s jsou ideální do technického terénu a na via ferraty. Poskytují perfektní stabilitu a přilnavost. Na vašich dobrodružstvích vám zajistí skvělé pohodlí. Využít je můžete také na náročné túry po horách.La Sportiva TX5 GTX Women’s udrží chodidla  v suchuSvrchní část bot La Sportiva TX5 GTX je vyrobená z kůže a textilie a přináší tak kompromis mezi pohodlím a technickou účelností. Nepromokavá membrána Gore-Tex Extended udrží vaše chodidla v suchu za všech podmínek. Gumová obsázka chrání boty před odřením a vaše prsty před ostrými kameny.Boty La Sportiva TX5 GTX tlumí nárazyMezipodešev ze vstřikované EVA pěny znamenitě tlumí nárazy. Impact Brake System rovněž skvěle tlumí nárazy a podrží vaše nohy i ve svažitém terénu, zatímco 3D Flex system stabilizuje kotník na šikmém povrchu.La Sportiva TX5 GTX jsou skvěle přilnavéBoty La Sportiva TX5 GTX jsou vybavené podrážkou Vibram Mega-Grip, která se postará o perfektní přilnavost a trakci, a to i v náročném terénu. Technologie STB Control System přináší tuhost v torzi, a tím vyšší stabilitu v exponovaném terénu.La Sportiva TX5 GTX vás podrží v každém terénuBoty se snadno nazouvají pomocí poutka v zadní části. Dokonalou fixaci nohy umožní systém šněrování do špičky. Boty La Sportiva TX5 GTX vás podrží při túře v horách i lezení na ferratě.Klíčové vlastnosti bot La Sportiva TX5 GTX Women’sBoty ideální do technického terénu a na via ferratyVhodné i na náročné túry po horáchSvrchní část bot vyrobená z kůže a textilieNepromokavá membrána Gore-Tex Extended udrží chodidla v suchu za všech podmínekMezipodešev ze vstřikované EVA pěny a Impact Brake System znamenitě tlumí nárazy3D Flex system stabilizuje kotník na šikmém povrchuGumová obsázka chrání boty před odřenímPodrážka Vibram Mega-Grip se postará o skvělou přilnavostTechnologie STB Control System přináší tuhost v torziLa Sportiva TX5 GTX disponují šněrováním do špičkyBarevné provedení: žluto-černo-šedé

Produkt La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka La Sportiva, v nabídce prodejce Alza.cz.

La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery - parametry produktu

KategorieDámské boty
ZnačkaLa Sportiva
E-shopAlza.cz

La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery - historie ceny a dostupnosti

La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery - další zajímavé produkty

La Sportiva TX5 GTX Women’s - Clay / Celery - jak nakoupit nejvýhodnější?