Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou

Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou

Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 815 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou - popis produktu

Nástěnné hodiny v dětském pokoji jsou důležitým prvkem v období, kdy se děti učí poznávat čas. V kategorii dětské hodiny najdete spoustu zajímavých produktů, které krásně ozdobí dětský pokojíček. Na výběr máte z množství vzorů, se zvířaty, auty, vlaky atp. Při výběru hodin do dětského pokoje si musíte být jisti, že výrobek je pro dítě bezpečný. Hodiny v této kategorii jsou vyrobeny z akrylového skla, které se od běžného skla liší tím, že se jedná o nerozbitný produkt. Další důležitou vlastností je použití tichého mechanismu, díky kterému nebude výrobek rušit spánek dítěte. Hravé vzory a tvary hodin potěší Vaše ratolesti i tehdy, když jim je darujete ke svátku jako dárek. Specifikace: Materiál: akrylové sklo Rozměry hodin: 30 cm Barva: bílá + potisk Mechanismus: plynulý-velmi tichý (žádný tikající efekt) Obsah balení: krásné hodiny + AA baterie

Produkt Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou patří do skupiny produktů Nástěnné hodiny, v barvě bílá, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou - parametry produktu

BarvaBílá
KategorieHodiny, Nástěnné hodiny
Barvabílá
E-shopDumdekorace.cz

Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou - historie ceny a dostupnosti

Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou - další zajímavé produkty

Kvalitní dětské nástěnné hodiny 30 cm se zlatou rybkou - jak nakoupit nejvýhodnější?