Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá

Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá

Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 825 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá - popis produktu

Moderní kuchyňský dřez ALAROS s celkovými rozměry 58,5 x 49 cm je vyroben z granitu, který je velmi odolný proti mechanickému či chemickému poškození.Dřez disponuje jednou mycí komorou o rozměrech 32 x 41 x 19 cm. Součástí dřezu je také praktická odkládací plocha. Dřez má předvrtané 2 tovární otvory pro umístění baterie. Součástí balení je také automatický sifon 3½' s možností připojení myčky nádobí a drtiče odpadu.Instalace dřezu je vhodná na skříňku o šířce min. 45 cm.Barva:bílášedá (zrnitá)černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:granit (žula)Celkové rozměry:šířka: 58,5 cmhloubka: 49 cmvýška: 19 cmHmotnost:14,6 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské dřezy, vyrábí jej značka HALMAR, v barvě šedá, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřezy granitové, patří pod značku HALMAR, barevná verze je šedá, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
BARVAŠedá
TVARObdélníkový
HMOTNOST14,6 kg
HLOUBKA49 cm
VÝŠKA19 cm
MATERIÁLGranit (žula)
ŠÍŘKA58,5 cm
BAREVNÁ VARIANTAČerná
Hmotnost14600.000g
KategorieDřezy, Kuchyňské dřezy, Dřezy granitové
ZnačkaHALMAR
Barvašedá
E-shopInpostele.cz

Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá - historie ceny a dostupnosti

Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá - další zajímavé produkty

Kuchyňský žulový dřez ALAROS Halmar Černá - jak nakoupit nejvýhodnější?