Kniha Grilování:Kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na grilZe 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového.Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou
Velká kniha o grilování od toho nejpovolanějšího mistra v této oblasti - od Webera. Tuto knihu jednoznačně musíte mít! Mnoho tipů a receptů na bezmasou grilovací zábavu. Obsahuje v sobě velké množství receptů pro grilování na všech typech grilů. Ať už grilujete na
Velká kniha o grilování od toho nejpovolanějšího mistra v této oblasti - od Webera. Tuto knihu jednoznačně musíte mít! Obsahuje v sobě přes 160 receptů pro grilování na všech typech grilů. Ať už grilujete na dřevěném uhlí, na plynu či elektrice, Weber Vás naučí
Velká kniha o grilování od toho nejpovolanějšího mistra v této oblasti - od Webera. Tuto knihu jednoznačně musíte mít! Obsahuje v sobě přes 84 receptů pro grilování na všech typech grilů. Ať už grilujete na dřevěném uhlí, na plynu či elektrice, Weber Vás naučí
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, většinou i z požadavku na rychlou přípravu a v
Kniha Drůbež: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty
Kniha Řízky: Ottova kuchařka:Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ | Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana. | Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně
Kniha Zvěřina a lahodná masa: Ve zdravé kuchyni:V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího
V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování! Na
Tato BBQ kuchařka z produkce Jamie Oliver`s Food Tube je dílem amerického DJ a skvělého BBQ kuchaře, který žije a dýchá jak vařením, tak bavením lidí. Nejraději griluje na dřevě a dřevěném uhlí, na kterých připravuje vše od velkých kusů masa s dlouhou a pomalou přípravou
Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý - vegetariáni i všežravci, kteří chtějí na grilovací party zařadit více
Kniha Jednoduše & dokonale - Maso:Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASOJako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň
260 receptur masných výrobků evropské provenience s ilustracemidruhá nejstarší česká tištěná příručka technologie masa - od druhů, plemen, nákupu jatečných zvířat, přes jejich ustájení před porážkou a zpracování vedlejších živočišných produktů, bourání masa,
K dokonalé grilovačce potřebujete i skvělé nářadí. Se sadou na grilování Bbkit máte hned po ruce pět nezbytných pomocníků. Grilování bude hračka a vaši hosté nezůstanou na suchu ať už pijí víno nebo pivo, hravě jim ho otevřete. Kromě funkčnosti a využitelnosti si
Kniha Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky:Nejlepší recepty, rady a techniky pro gril na dřevěné uhlíNěmecké nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači
Kniha Grilujeme rožníme po celý rok: Dvě stovky receptů na grilované pokrmy z masa, drůbeže, ryb a plodů moře, ze zeleniny či ovoce doplňují návody na grilovací marinády, omáčky a dipy spolu s několika desítkami rad a tipů pro úspěšné grilování. Milovníci dobrého jídla
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb. Steaky, bifteky, kotlety, rebierka, kebaby, keffy, mäsové guľky, placky, krokety, špízy a
106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. stoletídoplněno názornými ilustracemipříručka pro uzenáře Josefa Kubelky, která poprvé vyšla v roce 1935, podrobně popisuje výrobu tehdejšího běžného uzenářského sortimentu v
třetí vydání původní knihy o uzení z počátku 20. století115 receptur na výrobu mastných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravědetailní pracovní postupy vč. způsobu tepelného opracovánípůvodní recepty s drobnými jazykovými úpravami pro usnadnění vnímání textu
84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republikykaždý recept obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní postupkniha obsahuje recepty na párky, poláky, klobásy i taliány, dále měkké salámy, játrové salámy, vařené
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu z masa podle ČSN 57 7269? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993.Receptury vychází z původní
Je to taková jednoduchá kuchařka s pokrmy ze zvěřiny. Je rozdělna do 14 dílů, u každého dílu je úvodní povídání a potom několik jednoduše napsaných receptů, vše doplněno fotografiemi pokrmů a kreslenými obrázky
2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do nynějškavýrazy odborné, slangové a archaickéčást je doplněna přehledem klasifikace jatečných zvířat při nákupu, způsoby označování výsekových mas, třídění výrobních mas i drobů a typy
odborná nauka pro řezníky a uzenáře provádí čtenáře všemi fázemi zpracování masa od nákupu jatečných zvířat přes jejich porážení a bourání masa až k masné výroběunikátní grafické zpracování receptů
150 unikátních receptů obsahujících dávkování masa, koření a přísad, postup přípravy, plnění do obalů a tepelného opracovánírecepty na nejoblíbenější uzeniny té doby - knaky, chrupáky, klobásy, salámy, pečeně, jaterničky, jelita, záviny, šunky, rosoly, apod
192 receptů masných výrobků poprvé vydaných v roce 1910každý recept uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postupjemného zboží za časů Řehákových znamenalo zboží prima kvality - lahůdkové, delikatesní, obzvláště vytříbené chuti, vůně i
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na
Kniha Jak grilovat: Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue:Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi
Kniha Bifteky, řízky a další výborná masíčka:Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a
Kniha Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby:Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení
Kniha Kniha To nejlepší z drůbeže: 400 tradičních i moderních receptů: Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek
Šampion v grilování Oliver Sievers ví, proč dát velký prostor bezmasým dobrotám. Jeho vegetariánské recepty ukazují, jak rozmanité a lahodné mohou být díky koření a bylinkám zeleninové pokrmy. Ten, kdo je ochutná, na maso už ani nepomyslí. Kreativní recepty z této
Gril SEVERIN KG 2389: Potěšte své chuťové buňky grilovanou specialitou, přestože nemáte k dispozici zahradu nebo vhodný balkon. Opékané pochoutky si můžete připravit přímo u vás doma na kuchyňské lince s pomocí stolního elektrického grilu KG 2389 značky SEVERIN. Na
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou
Grilovací sada ORION Grilovací sada 8 ks + kufřík: Sada náčiní od Orionu je určena na grilování nebo opékání pro ještě lepší zážitek z letního setkávání a hodování. Souprava obsahuje obracečku, vidličku, mašlovačku, kleště a 4 jehly na špízy nebo ražniči