Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit

Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit

Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit - popis produktu

Závěsné křeslo Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit:Potřebujete si po dlouhém dni plném stresu kvalitně odpočinout? Závěsné křeslo OFdegross je přesně to, co vám chybí. Vaši terasu či pergolu zajímavým způsobem oživí a dodá nevšední atmosféru. Podsedák křesla a polstrování přispívají k pohodlí při dlouhém sezení. Materiálem konstrukce je umělý ratan. Také sedák i opěrka zad jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, jakým je textil. Závěsné křeslo OFdegross bylo dimenzováno pro jednu osobu a jeho celková nosnost činí 150 kg. Klíčové přednosti závěsného křesla Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit Závěsné křeslo OFdegross podpoří vaši relaxaci a umožní vám nabrat síly po dlouhém dni Disponuje nosností až 150 kg Polstrování a podsedák pro pohodlné sezení Materiálem konstrukce je umělý ratan Opěrka zad včetně sedáku byly zhotoveny z kvalitního materiálu, jakým je textil Materiálem pro výrobu podsedáku a stříšky je polyester Nabízí místo pro jednu osobu Disponuje rozměry 195 × 95 × 95 cm (V׊×D) Hloubka sedáku je 106 cm

Produkt Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku OFdegross.

Tento produkt naleznete ve skupině Houpací křesla, je v nabídce značky OFdegross.

Produkt Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit patří do skupiny produktů Závěsná křesla, vyrábí jej značka OFdegross.

Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit - parametry produktu

Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit - historie ceny a dostupnosti

Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit - další zajímavé produkty

Křeslo houpací závěsné TAHITI, antracit - jak nakoupit nejvýhodnější?