Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové #4029073

Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové #4029073

Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové #4029073

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové - popis produktu

Závěsné křeslo Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové: Závěsné křeslo AZURO vám umožní dokonale komfortní odpočinek na zahradě, kterou navíc ozvláštní svým stylovým designem. Vyrobeno je z umělého ratanu, díky kterému je odolné proti nepříznivému počasí, jako je déšť i vítr, velmi snadno se udržuje a rovněž je voděvzdorné. Vyniká také svojí velmi nízkou hmotností a barevnou stálostí. Křeslo je opatřeno kvalitním měkkým polstrováním a jeho ocelová konstrukce povrchovou úpravou. Vhodné je přitom nejen na zahradu, ale rovněž do interiéru. Závěsné křeslo AZURO vám poskytne perfektní odpočinek i místo pro čtení vaší oblíbené knihy. Klíčové vlastnosti závěsného křesla AZUROZávěsné křeslo ve stylovém designuVhodné na zahradu i do interiéruVyrobeno z umělého ratanuOdolné proti nepříznivému počasíVyniká svojí velmi nízkou hmotností a barevnou stálostíZávěsné křeslo AZURO s kvalitním měkkým polstrovánímStabilní ocelová konstrukceBarevné provedení: černo-béžové Rozměry:200 × 93 × 76 cm Nosnost:130 kg Hmotnost:21 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku OFdegross.

Produkt Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové #4029073 lze nalézt mezi produkty ve skupině Houpací křesla, je v nabídce značky OFdegross.

Tento produkt naleznete ve skupině Závěsná křesla, vyrábí jej značka OFdegross.

Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové - parametry produktu

Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové - historie ceny a dostupnosti

Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové - další zajímavé produkty

Křeslo houpací závěsné AZURO, béžové - jak nakoupit nejvýhodnější?