Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO

Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO

Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO - popis produktu

Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO je vyrobené z mořeného borovicového dřeva. Tímto způsobem zpracované dřevo zajišťuje dlouhou životnost, kvalitu, pevnost a současně nenáročnou údržbu. Křeslo i při dlouhodobém umístění ve venkovním prostředí odolává povětrnostním vlivům. Použité dřevo vlastní certifikát FSC, který je zárukou původu z obhospodařovaného lesa s přísnými ekologickými a sociálními požadavky.Nosnost: 100 kg. Hmotnost: 5 kg.Ke křeslům u nás zakoupíte i stůl SORRENTO ve stejném provedení.Rozměry:Výška 103 cmVýška sedu od země 44 cmŠířka 63 cmHloubka 72 cmHloubka sedu 40 cmVýška opěrky 67 cm Křeslo dřevěné SORRENTOPolohovací opěradloSkládacíMořenéBorovicové dřevoKvalitní a pevnéDlouhá životnostNenáročná údržbaCertifikát FSCNosnost 100 kgHmotnost 5 kg

Produkt Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ROJAPLAST.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku ROJAPLAST.

Produkt Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO patří do skupiny produktů Campingový nábytek od značky ROJAPLAST.

Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO - parametry produktu

Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO - historie ceny a dostupnosti

Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO - další zajímavé produkty

Křeslo dřevěné polohovací SORRENTO - jak nakoupit nejvýhodnější?