Krbová kamna Palermo Eko 8 kW

Krbová kamna Palermo Eko 8 kW

Krbová kamna Palermo Eko 8 kW

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Krbová kamna Palermo Eko 8 kW - popis produktu

Nová řada produktů - krbová kamna přizpůsobená k instalaci a vytápění v domech s rekuperací. Co je to rekuperace? Stručně řečeno, rekuperace je řízené mechanické větrání kombinované s rekuperací tepla. V moderních výstavbách řízené mechanické větrání v současnosti nahrazuje větrání gravitační a spočívá ve výměně vzduchu pomocí rekuperátoru, který odsává „špinavý“ vzduch z místností a zároveň vhání čerstvý vzduch zvenčí. Hlavním přínosem rekuperace je rekuperace energie použité na zateplení bytu v zimě a jeho ochlazení v létě. Rekuperace nejen ohřívá vzduch přicházející zvenčí, ale také jej čistí od nečistot a škodlivých alergenů. Nová řada krbových kamen přizpůsobená rekuperaci. Ne každý si uvědomuje, že ne všechna krbová kamna lze instalovat do domů s rekuperací. Použití nevhodných topenišť může vést ke vzniku nebezpečného podtlaku. Nordflam proto navrhl novou řadu krbových kamen speciálně upravených pro domy s rekuperací. Krbová kamna Palermo mají uzavřenou spalovací komoru a přívod vzduchu z vnější strany místnosti, což z nich dělá ideální volbu pro domy vybavené rekuperátorem. Kamna jsou celá z litiny, takže si jistě zachovají své funkce po celou dobu životnosti. Pečlivé zpracování kamen a provedení v černé barvě zaručí, že kamna budou ladit k většině aranžmá, včetně interiéru zařízených v klasickém stylu. Návod:

Produkt Krbová kamna Palermo Eko 8 kW patří do skupiny produktů Krbová kamna, vyrábí jej značka Nordflam, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Krbová kamna Palermo Eko 8 kW - parametry produktu

KategorieKrbová kamna
ZnačkaNordflam
E-shopBaumax.cz

Krbová kamna Palermo Eko 8 kW - historie ceny a dostupnosti

Krbová kamna Palermo Eko 8 kW - další zajímavé produkty

Krbová kamna Palermo Eko 8 kW - jak nakoupit nejvýhodnější?