Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea

Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea

Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 980 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea - popis produktu

Kvalitní a originální dárek pro fajnšmekry Nahrajte motiv Nahrajte motiv k objednávce nebo nám do poznámky napište vaši představu a nechte motiv vytvořit grafika Grafik vytvoří návrh Naši grafici vytvoří náhled finálního produktu a ten vám pošleme na schválení e-mailem Vyrábíme a odesíláme Po vašem schválení se pustíme do výroby a obratem odesíláme k vám Dostatek místa pro váš motivPeněženka nabízí dostatek prostoru pro gravírování (rytí laserem) jakéhokoliv motivu, který si v objednávce zadáte. Může to být logo společnosti, iniciály, datum narození dětí,... možnosti jsou neomezené, záleží na vaší fantaziiGravírování je již započítané v ceně a nic nepřiplácíte! Peněženka je vyrobena z vysoce kvalitní třísločiněné kůže matného vzhledu, příjemná na dotek. Velikost akorát pro všechny potřebné dokladyPeněženka Lea má rozměry 18 x 9 cm. Její velikost je ideální pro každého, kdo ocení, že se do ní vejde dostatek karet, bankovek a případně několik dokladů z obchodu.Přihrádky - 3x na bankovky, 5x na doklady, 6x na kreditní karty, 2x kapsa na mince

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské peněženky od značky HOORAY.cz v nabídce e-shopu Hooray.cz.

Produkt Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea lze nalézt mezi produkty ve skupině Kožené peněženky od značky HOORAY.cz v nabídce e-shopu Hooray.cz.

Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea - parametry produktu

Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea - historie ceny a dostupnosti

Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea - další zajímavé produkty

Kožená dámská peněženka s vlastním motivem Lea - jak nakoupit nejvýhodnější?