Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant)

Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant)

Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 85 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant) - popis produktu

POZOR: Pouze pro interiérové dveřeNa překrytí jednoho pantu je třeba zakoupit 1 ks (pár) krytek na panty. Interiérové dveře na našem webu obsahují 3 panty. Proto na jedny dveře je třeba zakoupit 3 ks (páry) krytek na panty. Tyto krytky umožňují, aby šroubovací panty odpovídaly celkovému designu dveřního kování zvoleného majitelem.VÝHODY KRYTEK: 1 Dodávají dveřím moderní stylový vzhled a zakrývají nevzhledné osy šroubovaných pantů. 2 Umožňují vyzdobit interiér v jednotném stylu. 3 Zvyšují životnost závěsů a zabraňují pronikání prachu a nečistot mezi třecí plochy. 4 Jsou vyrobeny z kovu, nikoliv z plastu. 5 lze zvolit barevnou variantu - Kartáčovaný nikl, Patina, Chrom lesk, Mosaz lesk, Bílá, Černá. .circle-number { width: 35px; height: 35px; border: 3px solid #73B341; font-size: 20px; color: #73B341; text-align: center; border-radius: 50%; display: inline-block; }.table-list td {padding: 9px 18px;}

Produkt Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant) lze nalézt mezi produkty ve skupině Kování na dveře, vyrábí jej značka ERKADO, naleznete jej v e-shopu Dvere-Erkado.cz.

Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant) - parametry produktu

Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant) - historie ceny a dostupnosti

Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant) - další zajímavé produkty

Kovové krytky na panty pro Interiérové dveře (pár na jeden pant) - jak nakoupit nejvýhodnější?