Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé #618054

Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé #618054

Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé #618054

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé - popis produktu

Pružná kůže s certifikátem LWG bere ohledy na celou naši planetu. Kotníkové kozačky v klasické černé barvě a eco-friendly verzi oceníte pro různé příležitosti. Z kvalitní pravé kůže. Pružné pohodlí. Na každé straně široká pruženka pro snadné obutí. Pevný opatek. Klínová vzorovaná podrážka. Vzadu nahoře poutko. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci. Koženou useň ošetřujte speciálním kartáčkem.

Produkt Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé #618054 patří do skupiny produktů Dámská obuv, vyrábí jej značka Blancheporte, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kotníková obuv, je v nabídce značky Blancheporte v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé #618054 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kotníkové kozačky od značky Blancheporte v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé - parametry produktu

Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé - historie ceny a dostupnosti

Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé - další zajímavé produkty

Kotníkové kozačky s pruženkou, certifikát LWG, černé - jak nakoupit nejvýhodnější?