Kosmetický ozonizér Darsonval MN-201

Kosmetický ozonizér Darsonval MN-201

Kosmetický ozonizér Darsonval MN-201

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kosmetický ozonizér Darsonval MN-201 - popis produktu

Dezinfekční a antiseptické účinky ozonu jsou k nezaplacení při kožních problémech, jako například akné, rozšířené póry, lupy či vrásky. Podlamují vaše sebevědomí problémy s pokožkou? Nemůžete se zbavit lupů či drobných jizev na těle? Vyzkoušeli jste leccos, ale nic nepomohlo? Dejte šanci kosmetickému ozonizéru. Kosmetický ozonizér je speciální vysokofrekvenční zařízení vybavené elektrodami. V nich se nacházejí vzácné plyny, nejčastěji argon nebo neon. Přístroj má schopnost ovlivňovat nervová zakončení v těle, díky čemuž dochází ke zlepšení prokrvení pokožky. Používání Darsonval MN-201 má příznivý účinek na problematickou pokožku. O ozonu je známo, že působí jako dezinfekční prostředek a antiseptikum. Pokud chcete dosáhnout vysněných výsledků, je důležité používat vysokofrekvenční ozonizér pravidelně na hloubkové čištění pleti, odstranění mastnoty, prokrvení a regeneraci pokožky. Vyplatí se po něm sáhnout i při bolestech hlavy a nespavosti. Hlavní vlastnosti: zmírňuje podráždění pokožky podporuje krevní oběh a urychluje metabolismus má schopnost ovlivňovat nervová zakončení v těle zmírňuje bolest zpomaluje stárnutí pokožky, eliminuje vrásky vyrovnává optimální hladinu pH pleti pomůže při kožních problémech jako akné, rozšířené póry, mastná pokožka, jizvy a lupy během ošetření se uvolňují částečky ozonu, což dezinfikuje a stimuluje pokožku napomáhá hojení ran a zánětů podporuje růst vlasů a zlepšuje jejich kvalitu Součástí balení je 7 vyměnitelných nástavců: Elektroda hřeben - revitalizuje pokožku hlavy, podporuje růst vlasů Elektroda válec - na rolovací masáž pokožky či větší plochy pokožky Elektroda s tvarem lžičky - vhodná na dezinfekci těžko dostupných míst, například okolí nosu Rovná elektroda - pro velké a rovné plochy pokožky Elektroda s tvarem hříbku - na dezinfekci celého obličeje Elektroda tyčová - na odstranění nečistot z pokožky Elektroda tvaru Ypsilon - pro krk, ruce, nohy a jiné oblé části těla

Tento produkt se nachází v kategorii Kosmetické přístroje, vyrábí jej značka BeautyOne, naleznete ho u prodejce Fabulo.cz.

Kosmetický ozonizér Darsonval MN-201 - parametry produktu

Kosmetický ozonizér Darsonval MN-201 - historie ceny a dostupnosti

Kosmetický ozonizér Darsonval MN-201 - další zajímavé produkty

Kosmetický ozonizér Darsonval MN-201 - jak nakoupit nejvýhodnější?