Kosmetický organizér se zrcadlem #4802971

Kosmetický organizér se zrcadlem #4802971

Kosmetický organizér se zrcadlem #4802971

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 469 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kosmetický organizér se zrcadlem - popis produktu

Krabička, která není vůbec obyčejná. Je to důmyslný kosmetický organizér se zrcadlem Wenko. Stylový a jednoduchý design dovoluje organizér postavit v jakékoliv místnosti vašeho domova. Vnitřek organizéru je členěný do 3 částí. Uložit si do něj můžete kosmetické potřeby, kosmetiku samotnou, laky na nehty, šperky, pinzety, štětce aj. Víko má poutko pro snadné otevření a z jeho druhé strany je zrcátko, které snadno zapřete do krabičky tak, abyste na sebe při kosmetických úpravách viděli. Organizér je připravený sloužit vám nejen doma, ale i na cestách. Materiál: kvalitní a odolný plast. Rozměry: šířka 14 cm, výška 2,5 cm, hloubka 14 cm. Kosmetický organizér Wenko Na makeup, kosmetické potřeby, šperky apod. Zrcadlo v praktickém víku Stylový a jednoduchý design Vysoká kvalita Členěný do 3 částí

Tento produkt se nachází v kategorii Kosmetické pomůcky od značky Wenko.

Produkt Kosmetický organizér se zrcadlem #4802971 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kosmetická zrcadla, patří značce Wenko.

Kosmetický organizér se zrcadlem - parametry produktu

Kosmetický organizér se zrcadlem - historie ceny a dostupnosti

Kosmetický organizér se zrcadlem - další zajímavé produkty

Kosmetický organizér se zrcadlem - jak nakoupit nejvýhodnější?