Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami

Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami

Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami - popis produktu

Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý, se dvěma zásuvkami

Profesionální kosmetický kufřík vyrobený z vysoce kvalitního hliníku. Výborná kvalita zpracování a materiálů, kufřík určený pro německý trh. Vnitřek kufříku je potažený černým, anti-statickým pěnovým potahem. Horní část se skládá ze čtyř výsuvných přihrádek na kolejnicích a velkého úložného prostoru. Dolní dvě zásuvky s posuvnou lištou pro rychlý přístup. Pohyb bez námahy - se čtyřmi tichými univerzálními, lehce odnímatelnými koly, otočných o 360 °. Uzamykatelný - 2ks klíčů jsou součástí balení.  Hmotnost kufříku: 7,6 kg   Rozměr kufříku: 34,5 x 24,5 x 58 cm (DxŠxV)  Výška koleček: 8 cm Rozměr horní přihrádky: 34 cm x 24,5 cm x 22,3 cm (DxŠxV) Rozměr horní boční přihrádky: 18,5 cm x 14,3 cm x 3,7 cm (DxŠxV) Rozměr spodní zásuvky: 29 cm x 22,5 cm x 10,5 cm (DxŠxV) Teleskopická rukojeť: vysouvatelná až do 100 cm    

Produkt Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami patří do skupiny produktů Kosmetické kufříky, v nabídce prodejce RajNehtu.cz.

Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami - parametry produktu

Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami - historie ceny a dostupnosti

Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami - další zajímavé produkty

Kosmetický kufr LUXURY 3v1 - černo-černý se dvěma zásuvkami - jak nakoupit nejvýhodnější?