Košile Direct Alpine Furka Lady petrol

Košile Direct Alpine Furka Lady petrol

Košile Direct Alpine Furka Lady petrol

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 251 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Košile Direct Alpine Furka Lady petrol - popis produktu

Košile Direct Alpine Furka Lady petrol Nová funkční košile v atraktivním dámském designu. Perfektně padnoucí střih spolu s moderním designem z ní tvoří stálici tvého letního šatníku. Ultralehký, mimořádně komfortní, rychle schnoucí materiál se postará o vysoké pohodlí i za horských letních dní. Košile je proto ideální jak pro běžné každodenní nošení ve městě, tak i pro cestování a jakekéoliv další volnočasové či nenáročné sportovní aktvity. POPIS Pohodlný přiléhavý střih. Ultralehký, strečový, rychleschnoucí materiál. UV 30 + Kolekce léto 21 TECHNICKÉ INFORMACE Barvapetrol Hmotnost102 g (L) MateriálMain: 86 % Polyester + 14 % Polyurethane (Spandex) - Ultralight quick dry fabric Střihlady (REGULAR FIT) Trička a košile » Košile » Košile Direct Alpine Furka Lady petrol

Produkt Košile Direct Alpine Furka Lady petrol lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské košile, je v nabídce značky Direct Alpine, velikost odpovídá označení 2XL v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Košile Direct Alpine Furka Lady petrol - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorieKošile, Dámské košile
ZnačkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-shopGamisport.cz

Košile Direct Alpine Furka Lady petrol - historie ceny a dostupnosti

Košile Direct Alpine Furka Lady petrol - další zajímavé produkty

Košile Direct Alpine Furka Lady petrol - jak nakoupit nejvýhodnější?