Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý

Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý

Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 131,35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý - popis produktu

Odolná a stohovatelná nádoba na tříděný odpad vhodná k použití v interiéru i exteriéru. Pro kompletní mobilní řešení možnost doplnění o víka a vozíky.Zefektivněte třídění odpadu pomocí této praktické a odolné nádobě o objemu 90 litrů. Dodáváme ji v několika barevných provedeních pro odlišení sbíraného odpadu. Nádoba na tříděný odpad je vyrobena z odolného plastu, který se snadno čistí a je vhodný i do rušných prostorů. Je stohovatelná a snadno se s ní manipuluje díky tvarovaným držadlům.Nádoby můžete doplnit o barevně odlišená víka pro jasné určení, který druh odpadu do dané nádoby patří.Pokud potřebujete nádoby často přemísťovat z důvodu jejich vynášení nebo čištění, tak vám doporučujeme k nim pořídit praktický vozík. Nabízíme k nim vozíky na 1 nebo 2 nádoby.Nezapomeňte k nádobám na tříděný odpad pořídit odpadkové pytle. Nabízíme je, podobně jako víka, v několika různých barvách pro usnadnění třídění odpadu.

Produkt Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý patří do skupiny produktů Odpadkové koše, barevná verze je black v nabídce e-shopu Ajprodukty.cz.

Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý - parametry produktu

Barvablack
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka490
Výška610
Hloubka510
Hmotnost3.3
KategorieNádobí, Odpadkové koše
Barvablack
E-shopAjprodukty.cz

Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý - historie ceny a dostupnosti

Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý - další zajímavé produkty

Koš na tříděný odpad OLIVER, 90 l, černý - jak nakoupit nejvýhodnější?