Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition

Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition

Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 600 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition - popis produktu

Taškový systém Korda Compac poskytuje čisté a voděodolné úložné řešení pro terminálové nářadí a další náčiní pro rybaření. Je vyrobena z vysoce kvalitní tkaniny EVA, je pevná, trvanlivá a extrémně lehká, což vám pomůže zůstat organizovaní a mobilní na bance. Taškový systém Korda Compac poskytuje čisté a voděodolné úložné řešení pro terminálové nářadí a další náčiní pro rybaření. Je vyrobena z vysoce kvalitní tkaniny EVA, je pevná, trvanlivá a extrémně lehká, což vám pomůže zůstat organizovaní a mobilní na bance. Tato speciální edice Compac 150 je vybavena vnitřním zásobníkem, který je navržen tak, aby pojal háčky Kamakura, cívky s návazcovým materiálem Korda (malé i velké) a boxy příslušenství. Korda Tackle-Safe sedí pohodlně na horní části zásobníku, s dostatečným prostorem pro výše uvedené položky. Uvnitř velké kapsy ze síťoviny ve víku jsou další čtyři kapsy, které jsou ideální pro uložení dalších potřebných pomůcek.

Produkt Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition lze nalézt mezi produkty ve skupině Campingové doplňky od značky Korda v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition - parametry produktu

Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition - historie ceny a dostupnosti

Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition - další zajímavé produkty

Korda Pouzdro Compac 150 Tackle Safe Edition - jak nakoupit nejvýhodnější?