Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS

Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS

Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS - popis produktu

Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS patří mezi chytré kuchyňské spotřebiče s dokonalými výsledky. Snadno si vyberete v 7 programech nastavení ten požadovaný (mražené potraviny, slanina, kuře, klobása, steak, ryba, hamburger, manuální). Zároveň gril umožňuje i manuální nastavení. Pracuje ve 3 provozních polohách: uzavřená, otevřená 90 °, otevřená 180°. Je vybavený senzory pro měření tloušťky a nastavení teploty. Inteligentní displej zobrazuje jednotlivé fáze procesu pečení (nepropečený, středně propečený, dobře propečený). Grilovací desky druhé generace mají integrovanou topnou spirálu. Jsou nepřilnavé, odnímatelné a snadno se dají mýt v myčce. Díky systému Cool Touch se povrch grilu nepřehřívá. Údržba grilu je velmi jednoduchá – postačí k ní pouze papírové utěrky. Rozměry: celý přístroj 37,6 x 33 x 16,2 cm, grilovací deska 31 x 25 cm. Hmotnost: 4,7 kg. Kontaktní gril SENCOR Inteligentní nastavení + manuální 7 chytrých programů 3 provozní polohy: uzavřená, otevřená 90 °, otevřená 180 ° Senzor měření tloušťky Senzor teploty Inteligentní displej pro kontrolu jednotlivých fází procesu Nepřilnavé grilovací desky druhé generace – vyjímatelné, s integrovanou topnou spirálou Grilovací desky – mytí v myčce Systém Cool Touch zamezuje přehřívání povrchu grilu Automatická regulace teploty s indikátorem Grilování bez oleje Tepelně izolovaná rukojeť Oddělené indikátory pro provoz a ohřívání Vyjímatelná miska na olej Protiskluzové nožky Možnost uložení do svislé polohy Úložný prostor pro napájecí kabel Příkon 2100 W Hmotnost 4,7 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské spotřebiče, patří značce Sencor.

Produkt Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS lze nalézt mezi produkty ve skupině Kontaktní grily, je v nabídce značky Sencor.

Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS - parametry produktu

Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS - historie ceny a dostupnosti

Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS - další zajímavé produkty

Kontaktní gril SENCOR SBG 6031SS - jak nakoupit nejvýhodnější?