Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé

Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé

Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 645 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé - popis produktu

Jak si představujete ideální spánek? Pohodlně se uložíte do postele, všechny starosti odplují na dovolenou a vy se položíte do toho nejpříjemnějšího objetí. Zní to lákavě, že? Díky povlečení z mikrovlákna Prunel to můžete zažít na vlastní kůži! Sada sestává z jednoho povlaku na peřinu o rozměrech 160x200 cm a z dvoíu povlaků na polštář v klasické velikosti 70x80 cm, tudíž se skvěle hodí na manželskou postel. Povlečení je vytvořeno z mikrovlákna, které svou jemností strčí do kapsy i hedvábí. Poskytne vám to nejkrásnější pohlazení před spaním i během probouzení. Budete se cítit jako v pohádce či v krásném snu, jehož atmosféra neskončí vstáváním! Svým designem se hodí do moderních i klasických aranžmá, osloví každého milovníka geometrických motivů. Povlečení je vybaveno zipem, který zajišťuje snadnou manipulaci a nepustí ani růžek peřiny ven. Péči o něj zvládnete levou zadní, stačí jej vyprat na 40 stupňů, nechat proschnout na čerstvém vzduchu a pak už se do něj můžete zavrtat. S povlečením Prunel budou příjemná i vaše rána! Specifikace produktu: Nejvyšší možné pohodlí Příjemný materiál Se zipem Sada obsahuje: 2x povlak na polštář 1x povlak na peřinu Pokyny k údržbě: Nesušte chemicky Perte na 40 stupňů Nebělte Nesušte v sušičce

Produkt Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé patří do skupiny produktů Povlečení z mikrovlákna, je v nabídce značky KONSIMO, materiálové provedení je Mikrovlákno, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé - parametry produktu

SériePovlečení PRUNEL
Délka povlaku na peřinu200 cm
Délka povlaků na polštáře80 cm
MateriálMikrovlákno
Šířka povlaku na peřinu160 cm
Šířka povlaků na polštáře70 cm
Hmotnost2.00 kg
KategoriePostele, Povlečení, Povlečení z mikrovlákna
ZnačkaKONSIMO
MateriálMikrovlákno
E-shopHouseland.cz

Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé - další zajímavé produkty

Konsimo Povlečení z mikrovlákna Prunel 160x200 cm bílé/hnědé - jak nakoupit nejvýhodnější?