Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé

Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé

Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 645 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé - popis produktu

Představte si to nejkrásnější probuzení. Otevřete oči, jste zcela odpočatí po pořádném spánku a nacházíte se v té nejměkčí náruči. Každé ráno může být příjemné díky povlečení ERIGER! Sestává z povlaku na peřinu o rozměru 160x200 cm a ze dvou povlaků na polštář velikosti 70x80 cm. Jeho motivem jsou zelené listy popínavé rostliny, která pokrývá celou délku látky. Jedná se o mikrovlákno, které se vyznačuje svojí jemnosti, která může konkurovat i tomu nejpříjemnějšímu hedvábí. Budete se cítit jako na obláčku jak při probouzení, tak při usínání. Svým designem se hodí do moderních i klasických aranžmá, osloví každého milovníka rostlinných motivů. Povlečení je vybaveno zipem, který zajišťuje snadnou manipulaci a nepustí ani růžek peřiny ven. Péče o ERIGER není náročná, stačí jej vyprat na 40 stupňů, nechat proschnout na čerstvém vzduchu a pak už se do něj můžete zavrtat. Zaručeně vám přinese ty nejkrásnější sny a to nejpříjemnější probuzení! Specifikace produktu: Rostlinný motiv Nejvyšší možné pohodlí Příjemný materiál Se zipem Sada obsahuje: 2x povlak na polštář 1x povlak na peřinu Pokyny k údržbě: Nesušte chemicky Perte na 40 stupňů Nebělte Nesušte v sušičce

Produkt Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé patří do skupiny produktů Povlečení z mikrovlákna, je v nabídce značky KONSIMO, materiálové provedení je Mikrovlákno, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé - parametry produktu

Délka povlaku na peřinu200 cm
Délka povlaků na polštář80 cm
MateriálMikrovlákno
Šířka povlaku na peřinu160 cm
Šířka povlaků na polštář70 cm
Hmotnost2.00 kg
KategorieZelenina, Lišty, Povlečení, Povlečení z mikrovlákna
ZnačkaKONSIMO
MateriálMikrovlákno
E-shopHouseland.cz

Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé - další zajímavé produkty

Konsimo Povlečení z mikrovlákna ERIGER listy 160x200 cm zeleno-bílé - jak nakoupit nejvýhodnější?