KONSIMO Pohovka NAPI světle fialová

KONSIMO Pohovka NAPI světle fialová

KONSIMO Pohovka NAPI světle fialová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KONSIMO Pohovka NAPI světle fialová - popis produktu

Manšestrová rozkládací pohovka je kus nábytku v modernistickém stylu. Díky svým charakteristickým širokým bokům vystupuje z řady standardního nábytku. To je však jen začátek jejích mimořádných možností. Polštáře opěradla jsou dokonalou oporou pro vaše záda a díky svým velkým rozměrům také skvěle vypadají. Celé čalounění tohoto výjimečného kusu nábytku je vyrobeno z manšestrové látky, která je nejen příjemná na dotek, ale také si dlouho zachovává svůj neporušený vzhled.

Naše pohovka NAPI má nejen jedinečný vzhled, ale také pevnou konstrukci. Sedák je vyplněn pěnou T30/45 80 a je na něm umístěna vlnitá pružina, která zajišťuje dlouhotrvající pohodlí a pružnost. Díky této kombinaci je pohovka také vysoce odolná proti deformaci. Jedná se o kus nábytku, který si udrží svůj tvar po mnoho let. Pohovka je vybavena úložným prostorem na lůžkoviny s dostatkem prostoru pro uložení dalších sad lůžkovin, přikrývek nebo polštářů. Funkce spaní je rozhodně jednou z největších předností této pohovky. 

KONSIMO Pohovka NAPI světle fialová - parametry produktu

VÝŠKA89 cm
HLOUBKA101 cm
ŠÍŘKA228 cm
BARVAsvětle fialová
KategorieNábytek, Světla

KONSIMO Pohovka NAPI světle fialová - historie ceny a dostupnosti

KONSIMO Pohovka NAPI světle fialová - další zajímavé produkty

KONSIMO Pohovka NAPI světle fialová - jak nakoupit nejvýhodnější?