Konsimo Komoda TIVO 160 cm bílá

Konsimo Komoda TIVO 160 cm bílá

Konsimo Komoda TIVO 160 cm bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 945 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Komoda TIVO 160 cm bílá - popis produktu

Komoda TIVO je nezbytným prvkem každého domova, jelikož kombinuje funkčnost s estetikou. Disponuje třemi šuplíky a třemi dvířky, ve kterých je vnitřní prostor rozdělen na dvě částí. Bez ohledu na to, zda ji chcete využít po oblečení, knihy nebo jiné předměty, s jistotou budete mít všechno přehledně uspořádané a srovnané. Bílé provedení je obzvláště oblíbené. A není se čemu divit. Do prostoru vnese svěžest, jas a čistotu. Je to neutrální odstín, který se snadno kombinuje s různými styly. V neposlední řadě také vytváří dojem prostornosti a otevřenosti, čímž může opticky zvětšit i menší místnosti. Kvalita je pro nás na prvním místě. Komoda je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují její odolnost a dlouhou životnost. Precizní zpracování a pečlivý výběr materiálů zajistí, že vaše komoda bude vypadat krásně a plnit svůj účel po mnoho let. Specifikace produktu: Univerzální bílé provedení Vysoce funkční kus nábytku Vyrobeno z kvalitního lamina

Tento produkt se nachází v kategorii Plastové komody, je v nabídce značky KONSIMO, materiál je Drevo, HDF, lamino, Plast v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Komoda TIVO 160 cm bílá - parametry produktu

DekorBez určení
DesignModerní, Minimalistický
Hmotnost69 kg
MateriálPlast, Lamino, HDF
Počet dveří3
Počet zásuvek3 zásuvky
Povrchová úpravaMat
PůdorysPřímé
TypBez nožiček
ÚchytkyS úchytkami
VzorJednobarevné
ZavíráníKombinované
Hloubka42 cm
Šířka160 cm
Výška90 cm
Hmotnost71.00 kg
KategoriePláště, Komody, Plastové komody
ZnačkaKONSIMO
MateriálDrevo, HDF, lamino, Plast
E-shopHouseland.cz

Konsimo Komoda TIVO 160 cm bílá - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Komoda TIVO 160 cm bílá - další zajímavé produkty

Konsimo Komoda TIVO 160 cm bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?