Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm

Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm

Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm - popis produktu

Jste příznivcem roztomilých motivů a zrovna sháníte doplňky do ložnice či dětského pokoje? Kouzlo postele vždy určuje povlečení a bavlněné povlečení CERVUS zaručeně dodá vašim peřinám na hravosti. Taktéž zajistí nejvyšší možné pohodlí, budete doslova v bavlnce, neboť je vytvořeno ze 144 vláken této tkaniny! Jeho hlavním motivem je jelen společně s rostlinnými ornamenty, díky tomu se povlaky hodí především do dětského pokoje. Zároveň okouzlí každého dospělého, který miluje lesní zvěř. Jelen symbolizuje vznešenost, samostatnost, nezávislost a laskavost, tudíž se povlečení hodí jako dárek pro osobu, která tato atributy splňuje. Jestli povlečení CERVUS umístíte do dětského pokoje nebo do ložnice, je zcela na vás. V obou případech zajistí to nejkrásnější usínání a nejnádhernější probuzení. Spánek je jednou z nejdůležitějších lidských potřeb a bavlněné povlečení zajišťuje jeho nejvyšší možnou kvalitu. Navíc se vyznačuje dlouhou životností a odolností. Manipulace s ním je snadná díky zipům, které peřinu nepropustí ven. Specifikace produktu: Nejvyšší možné pohodlí Příjemný materiál Se zipem Sada obsahuje: 2x polštář 1x peřina Pokyny k údržbě: Nesušte chemicky Perte na 40 stupňů Nebělte Nesušte v sušičce

Produkt Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské povlečení od značky KONSIMO, je vyroben z materiálu bavlna v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Doplňky do dětského pokoje, patří značce KONSIMO, materiál je bavlna, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm - parametry produktu

Délka povlaku na peřinu200 cm
Délka povlaků na polštáře80 cm
Gramáž materiálu115 g/m2
MateriálBavlna
Šířka povlaku na peřinu160 cm
Šířka povlaků na polštáře70 cm
Typ vazbyT144
Hmotnost2.00 kg
KategoriePovlečení, Dětské povlečení, Doplňky do dětského pokoje
ZnačkaKONSIMO
Materiálbavlna
E-shopHouseland.cz

Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm - další zajímavé produkty

Konsimo Bavlněné povlečení CERVUS jelen 160x200 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?