Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý

Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý

Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý - popis produktu

Když řekneme SAINT TROPEZ, nemáme na mysli okouzlující letovisko, ale elegantní nábytkovou sestavu, rafinovanou v každém detailu. Oboje mají mnoho společného: jsou předmětem touhy a obdivu. Ale naše Saint Tropez je na dosah ruky. Vemte to doslovně: dotkněte se nábytkových čel a pociťte jejich jemně lesklý hladký povrch a strukturu hran v jedinečném dekoru Dub Sangallo. Kombinace bílé a teplé barvy dekoru dřeva, stejně jako jemnost a pevnost dělá nábytek z této kolekce vhodným pro interiery v moderním a klasickém stylu. Prvkem, který charakterizuje kolekci SAINT TROPEZ, je ozdobné frézování na čelách nábytku, které zároveň slouží jako úchyty a dávají celku jedinečný charakter. Důležitým prvkem jsou také prostorné zásuvky vybavené samozavíracím systémem, díky kterému bude používání nábytku mnohem příjemnější. Postarejte se o svůj interiér a vyberte si nábytek z kolekce SAINT TROPEZ!

Produkt Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý patří do skupiny produktů Sestavy nábytku, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý - parametry produktu

Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý - historie ceny a dostupnosti

Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý - další zajímavé produkty

Konferenční Stolek Saint Tropez 120cm Dub Sangallo/Bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?