Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub

Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub

Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 512,35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub - popis produktu

Elegantní konferenční stolek s obdélníkovou deskou z odolného lamina. Díky minimalistickému stylu se hodí do nejrůznějších prostředí, například do vstupních hal nebo společenských místností.Tento elegantní konferenční stolek je perfektním základem útulného sezení pro návštěvníky v čekárnách nebo na recepcích.Každému interiéru dodá styl! Obdélníkový stolek je dost velký, takže se k němu vejde i větší skupina lidí, ale zároveň v interiéru neruší a využijete ho i jako odkládací plochu třeba vedle pohovky. K dispozici je několik barevných provedení – stolek tak může do interiéru nenápadně zapadnout, nebo se stát výrazným prvkem poutajícím pozornost. Světlá místnost vypadá dobře v kombinaci s kontrastními detaily v tmavších barvách.Díky stylovému designu se konferenční stolek hodí téměř do každého prostředí. Odolná laminovaná deska stolu se snadno čistí, stačí ji otřít hadříkem. Stůl má stabilní, ale tenké nohy, díky čemuž stůl působí nenápadně a lehce.

Produkt Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub patří do skupiny produktů Konferenční stolky, v barvě black v nabídce e-shopu Ajprodukty.cz.

Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub - parametry produktu

Barvablack
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka600
Výška510
Hloubka
Hmotnost15
KategorieNábytek, Konferenční stolky
Barvablack
E-shopAjprodukty.cz

Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub - historie ceny a dostupnosti

Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub - další zajímavé produkty

Konferenční stolek IRIS, 1100x600 mm, černá, černý dub - jak nakoupit nejvýhodnější?