Konferenční Stolek  Frida 80 cm Dub Riviera, ST

Konferenční Stolek Frida 80 cm Dub Riviera, ST

Konferenční Stolek  Frida 80 cm Dub Riviera, ST

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konferenční Stolek Frida 80 cm Dub Riviera, ST - popis produktu

Kolekce Frida je nábytkový systém, který vám pomůže zařídit váš obývací pokoj. Nábytek vyrobený v moderním stylu z laminované desky odolné proti poškrábání a slunečnímu záření. Kolekce nábytku Frida je vyrobena ve skandinávském stylu. Nábytek Frida bude vypadat skvěle v obývacím pokoji. Barva dub riviera s černým lemováním dodává interiéru útulný vzhled. Díky nabídce mnoha kusů položek v systému Frida můžete vytvořit svůj vlastní styl interiéru. Systém bude vypadat skvěle v jakémkoli prostoru, velkém i malém. Tento nábytek byl vytvořen pro ty, kteří mají rádi kombinaci moderního stylu a zároveň útulnost. Specifikace: • korpus z laminované nábytkové desky • čela z laminované desky • zásuvky s kuličkovými pojezdy • černé plastové nožičky a úchytky • čiré tvrzené sklo ve vitrínách VÝPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ! Obraťte se prosím předem na kamennou prodejnu pro potvrzení dostupnosti a případnou rezervaci. Produkt je dostupný pouze na prodejnách: Karlovy Vary 2

Produkt Konferenční Stolek Frida 80 cm Dub Riviera, ST lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Konferenční Stolek Frida 80 cm Dub Riviera, ST - parametry produktu

Konferenční Stolek Frida 80 cm Dub Riviera, ST - historie ceny a dostupnosti

Konferenční Stolek Frida 80 cm Dub Riviera, ST - další zajímavé produkty

Konferenční Stolek Frida 80 cm Dub Riviera, ST - jak nakoupit nejvýhodnější?