Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový

Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový

Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový - popis produktu

Klasický velký konferenční stolek z kolekce FONTI v odstínu dub caramel. Velká deska stolu, na kterou můžete umístit dálkové ovladače, knihy nebo noviny. Ideální do vašeho domu, kanceláře nebo pracovny. Hodí se do každého uspořádání. FONTI Nábytek v klasickém stylu Pro ty, kteří mají rádi přírodní barvy v interiéru. Čím se tato kolekce nábytku vyznačuje? Přírodní barva nábytku, kterou je dub caramel. Nábytek má unikátní, černou úpravou hran nábytkových bloků. Je to inovativní řešení v kolekci FONTI. Přírodní, teplá, barva caramel bude ladit do každého interiéru. Matně černé úchytky dodávají nábytku z kolekce moderní vzhled. Čela jsou zdobena dekorem ve vzoru rybí kosti v černé barvě. Toto zdobení je elegantním a poutavým akcentem. Tvar nábytku zajišťuje, že nábytek bude ladit k mnoha aranžmá. Nábytek z kolekce FONTI se vyznačuje výraznými, geometrickými tvary a harmonickými proporcemi. Moderní klasika Kolekce se vyznačuje moderní elegancí. Jednoduché tvary a funkčnost zajištují, že nábytek bude ideálně fungovat v obývacím pokoji, ložnici i jídelně. Jednoduché bloky, klasická, přírodní barva je způsob, jak zařídit moderní interiéry. Charakteristickou vlastností nábytku je černé zdobení ve vzoru rybí kosti. Barva Dub karamel je estetická a elegantní barva do interiéru, je to přírodní barva. Nábytek do obývacího pokoje v této barvě okouzli vás a vaše hosty.

Produkt Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový - parametry produktu

Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový - historie ceny a dostupnosti

Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový - další zajímavé produkty

Konferenční stolek Fonti F8 dub karamelový - jak nakoupit nejvýhodnější?