Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou #89681

Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou #89681

Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou #89681

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 404 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou - popis produktu

Kolotoč nad postýlku Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou: Pro usínání malých dětí zde máme připravený kolotoč nad postýlku STX se světlem i hudbou. Je vhodný pro kluky i pro holky. Stane se vaším nepostradatelným pomocníkem při uspávání dětí. Miminka ocení pohyb postaviček a také příjemnou hudbu. Aby nebyla v noci úplná tma, je kolotoč vybaven jemným osvětlením. Kolotoč funguje na 3× AAA baterie, které nejsou součástí balení. Hračka je vhodná pro děti od narození.  Klíčové vlastnosti kolotoče nad postýlku STX se světlem a hudbouKolotoč nad postýlku STX je vhodný pro kluky i pro holkyStane se společníkem dětí při usínáníNa kolotoči jsou umístěny pohybující se postavičkyK usínání zahraje jemná hudbaPři velké tmě oceníte noční osvětleníKolotoč funguje na 3× AAA baterie (nejsou součástí balení)Hračka je vhodná pro děti od narození

Produkt Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou #89681 patří do skupiny produktů Kolotoče nad postýlku, vyrábí jej značka Chiroo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou - parametry produktu

Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou - historie ceny a dostupnosti

Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou - další zajímavé produkty

Kolotoč nad postýlku se světlem a hudbou - jak nakoupit nejvýhodnější?