Největší nabídka produktů je dostupná od značek Grada, Fragment, Argo, Svojtka, CPress, SLOVART, Karolinum, Host, HarperCollins, ALBATROS, Crew, E-knihy jedou, Bambook, MOBA, Penguin, Triton, Viz Media,Subs. of Shogakukan Inc, Infoa, Wolters Kluwer, Albatros Media, Cooboo, Fontána, Ikar, Epocha a Portál. Všechny značky
Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky.Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak
Čas se nedá zastavit, a co dělat, když vám už není třicet let a sem tam přibyde vráska . Eva Filipová, autorka knih o etiketě a autorka kuchařek sází na šarm, vtip a dobrou náladu. Dbát o sebe, udržovat si mladistvý vzhled, užívat si, cestovat, zvolit si pohyb, co baví,
V čem spočívá tajemství okouzlující dámy a opravdového džentlmena? Eva Filipová, autorka bestselleru V koutě štěstí nehledej aneb společenská pravidla jsou v módě, vás provede světem moderních zásad a pravidel s lehkostí, vtipem a šarmem. Znalost společenských pravidel je
Zbavte se špatných stravovacích návyků, které ovlivňují dlouhodobě zdravotní stav nás všech. Víte, jaké živiny mohou přispět k optimálnímu průběhu stárnutí našeho mozku? Z pera autorky mnoha kuchařek a knih o etiketě Evy Filipové a předního českého psychiatra prof
Autorka několika knižních bestsellerů o etiketě vás provede moderními pravidly společenského chování s vtipem a nadhledem. Kniha poslouží jako inspirace pro všechny, kteří chtějí zapracovat na svém image, získat nadčasový styl a pozměnit svůj šatník. Současné zásady
Autorka několika knižních bestsellerů o etiketě vás provede moderními pravidly společenského chování s vtipem a nadhledem. Kniha poslouží jako inspirace pro všechny, kteří chtějí zapracovat na svém image, získat nadčasový styl a pozměnit svůj šatník. Současné zásady
V této kuchařce se autorka věnuje pokrmům, které má ona sama nejraději, píše o surovinách, které je vhodné zařadit do jídelníčku, hodně se zajímá o zeleninu a pokrmy z ní. Především však autorka zdůrazňuje jak je důležité si jídlo užívat v rodinném kruhu, či s