KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí)

KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí)

KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 291 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí) - popis produktu

Ketodieta KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí):Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživuProteinová omeleta KetoDiet7 porcíProteinovou omeletu KetoDiet si můžete vychutnat jako hlavní chod k obědu nebo večeři. Ještě lepší bude po přidání koření či zeleniny. Vybrat si lze omeletu se slaninovou či sýrovou příchutí. Nemusíte se zdržovat dlouhým vařením. Stačí obsah sáčku smíchat s vodou a vzniklou směs osmažit na oleji. Omeleta má v 1 porci 16,7 g bílkovin. Balení obsahuje celkem 7 porcí balených po jedné, takže si je můžete přibalit i na cesty.Klíčové vlastnosti proteinové omelety KetoDietProteinová omeleta KetoDietIdeální na oběd i večeřiSnadná a rychlá přípravaS příchutí slaniny nebo sýruV 1 porci je celkem 16,7 g bílkovinBalení obsahuje 7 jednotlivě balených porcíJelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu.SloženíSušený bílek, bílkovinná směs (syrovátkový micelární kasein, hydrolyzovaný kolagen, sójový bílkovinný izolát, syrovátkový bílkovinný koncentrát), sušená vejce 13 %, vláknina-inulin, slaninové (sýrové) aroma, směs sušené mleté zeleniny 2 % (bazalka, pastiňákový kořen, petrželový kořen, mrkev, cibule, petrželová nať, celerový kořen, libečkový kořen, pórek), jedlá sůl, směs vitamínů a minerálních látek (chlorid draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečné, oxid hořečnatý, glukonan hořečnatý, kyselina L-askorbová, glukonan zinečnatý, fumaran železnatý, DL-alfa-tokoferyl acetát, nikotinamid, D-pantothenan vápenatý, retinyl-acetát, glukonan měďnatý, síran manganatý, kyanokobalamin, pyridoxin hydrochlorid, cholekalciferol, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, kyselina pteroylmonoglutámová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin); zahušťovadlo: sodná sůl karboxymethylcelulosy, emulgátor: sójový lecitin.Výživové údajeEnergetická hodnota: 1671 Kj / 395 KcalTuky: 7,8 g- z toho nasycené mastné kyseliny: – gSacharidy: 19,3 g- z toho cukry: 2,1 gBílkoviny: 62 gSůl: 5 gPříprava a dávkováníObsah sáčku rozmíchejte ve 100 - 120 ml studené vody a smažte dvě minuty na pánvičce na kapce oleje. Po dvou minutách omeletu přeložte napůl a dosmažte ještě jednu minutu.

Produkt KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí) patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce KetoDiet, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Alternativní strava od značky KetoDiet v nabídce e-shopu Alza.cz.

KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí) - parametry produktu

KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí) - historie ceny a dostupnosti

KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí) - další zajímavé produkty

KetoDiet proteinová omeleta (7 porcí) - jak nakoupit nejvýhodnější?